Vad är en Trade-In Rabatt?

Trade-in utsläppsrätter ekonomiska incitament används i många olika branscher. I huvudsak ett inbyte ersättning är det belopp som säljaren minskar inköpspriset för nya fastigheter i utbyte för förvärv av egendom som ägs av köparen. Beroende på omfattningen av handeln för utökade av säljaren, ett inbyte bidrag kan ge en betydande minskning av det pris som betalas av köparen.

En av de vanligaste exempel på användning av ett inbyte ersättning med försäljning av motorfordon. Som en del av försäljningen tillvägagångssättet, bil partier annonsera en viss minsta inbyte ersättning till alla som köper en ny bil eller lastbil. Med denna typ av marknadsföring, fordon som används för handeln med kan i alla förhållanden och fortfarande uppfyller kraven för vad som kallas en push-pull-eller-dra ersättning. Den potentiella köparen ger i ett fordon som ägs fri och klar, och återköp äganderätten till dealern. I gengäld drar återförsäljaren storleken på handeln med utsläppsrätter från kostnaden för ett nytt fordon.

Men det finns ingen regel som ett inbyte bidraget måste ett fast belopp som är tillämpligt på alla inbyte. Många auto återförsäljare möjliggöra handel-program som bygger på förhållandena på den bil som erbjöds av den potentiella köparen. Efter en kontroll av eventuella inbyte, skall försäljaren göra ett erbjudande om ersättning till ägaren. Om parterna är överens om erbjudandet, värdet av handeln med utsläppsrätter som tillämpas är att klistermärket priset på fordonet som köparen avser att köpa. Från denna punkt, finansiering ordnas för att täcka återstoden av återstoden betalas.

Begreppet inbyte ersättning ibland erbjuds i andra butiksmiljöer. Appliance återförsäljare ibland kommer att utvidga ett inbyte ersättningen på objekt som kylskåp eller kaminer i utbyte mot att konsumenter som köper nyare versioner av liknande objekt. Köpare har fördelen av att inte behöva betala för borttagande av äldre apparater och även njuta av en sänkning av inköpspriset för nya objekt.

Även fastighetsaffärer ibland anställa ett inbyte ersättning strategi. Köpare kan erbjuda ett hus eller annan typ av egendom som delbetalning för en annan fastighet. Om älskvärd, kommer säljaren accepterar handeln i fastigheter vid det aktuella marknadsvärdet och rabatterade inköpspriset för den nya fastigheten i enlighet därmed. Denna metod kan ge en köpare för att undvika att behöva gå igenom processen att sälja fastigheter innan de är i stånd att göra ett inköp av ett nytt hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.