Vad är en Touchdown rymden?

Touchdown utrymmen är enkla arbetsytor som kan användas som ett substitut för ett större kontor. En sättning utrymme kan en hyra arbetsyta i ett fungerande kontor, eller en kub som är beläget i ett företag som inrättats speciellt för att tillhandahålla en arbetsplats för enskilda. Hyresavtal på en sättning utrymme kan fastställas på en dag, vecka och månad.

en sättning utrymme innehåller ofta ett par principiella behövs för att göra affärer. Det utrymme som kan innehålla en telefon och någon typ av Internetaccess. Ett skrivbord, stol och storbildsprojektor kan också tillhandahållas. Förutom grunderna, de enskilda leasing sättningszonsljusen utrymmet kommer att leverera något annat behövs objekt, t. ex. skrivare, pennor, anteckningsblock och andra verktyg som är gemensamma för en kontorsmiljö.

Begreppet touchdown utrymme är användbart i flera situationer. En perfekt kandidat för en touchdown utrymme är någon som startar sitt eget företag, och vill ha en plats utanför hemmet för arbetsrelaterade uppgifter. Eftersom finanserna kan vara begränsad, leasing även ett litet kontor inte praktiskt. Men hyra ett skåp är ofta mycket billigare och kan omfatta några av de bekvämligheter som finns med hyrda kontorsutrymmen.

En annan vanlig användning av en sättning utrymme med näringslivet människor som är i stan för en kort tid. Stället för att arbeta på hotellrummet, den besökande företag professionella hyr en touchdown utrymme för vistelsen i staden. Att göra låter så den enskilde att upprätthålla en åtskillnad mellan arbetstid och personlig tid.

Även om inte alla stad som för närvarande erbjuder enkel-skåp i stället för större lokaler, är tanken på en sättning utrymme att få mer uppmärksamhet. När du försöker hitta en sättning utrymme inom en och samma stad, är det en bra idé att kontrollera med de lokala kommunala myndigheter. En av de bästa källorna för att hitta en sättning utrymmet identifiera alla resurser företagsinkubator finns inom kommunen. Om ett sådant program finns, det finns en god chans att några skåpen kommer att vara tillgänglig för kortvariga leasingavtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.