Vad är en Salon och Day Spa?

en salong och dagspa kan vara en beskrivande term för en mängd olika faciliteter. Spa, ensam, tenderar att framkalla idéer kropp och behandlingar huden som kan omfatta de faktiska hudvård och även massage av olika slag. Day Spa betyder dessa lokaler inte brukar erbjuda boende och är lättillgängliga för dem i närheten. Salongen däremot rör sig vanligen om behandling av hår och ofta finger och tånaglar. Tillsammans innebär detta begrepp ett företag som kan erbjuda hår och kroppsbehandlingar av många och av begränsat slag.

Folk borde förstå är det inte svårt att fästa uttrycket dagspa till salong. Lägg till ett rum eller två, erbjuder ett fåtal massage eller ansiktsbehandling, och begreppet kan tillämpas, även om det är ÖVERDRIVEN. Om intresset för en salong och dagspa är att få ett brett utbud av spa-tjänster, kan kunderna vill först utvärdera dessa tjänster för att avgöra om de är tillräckliga. Detta kan innebära att göra en liten sökning innan man hittar precis rätt anläggning.

Några av de saker att titta efter i ett spa ingår massage av varierande längd och typer, ansiktsbehandlingar, huden eller tång wraps, särskild suger eller behandling för att förnya huden, och samråd med estetiker. På samma sätt, för potentiella kunder som skulle vilja salong vård kan vara bra att fråga vad hår och naglar erbjuds, vara säker på att de flesta skönhetsbehandlingar för hud, hår eller naglar är tillgängliga. Människor bör efterfråga styling, skärning, färg, färgkorrigering, permanenter, väver, behandlingar hår, manikyr och pedikyr och samråd makeup.

Kanske en av de bästa sakerna med en salong och dagspa är att det är möjligt att få så många skönhets-och kroppsbehandlingar i en enda dag. Många kvinnor, och en hel del män har denna aspekt oerhört. En dag kan ges över till strävan att förbättra utseendet samtidigt ta del av en rad lättnader.

Ibland notera att det finns en dämpad karaktär till salongen som inte är helt dupliceras i andra miljöer. Med fokus på avkoppling, kan hårstyling eller spik behandlingar känner sig lugnare. Detta är inte alltid fallet, men det kan vara en del av överklagandet av många högkvalitativa salong och dag miljöer spa.

En annan fördel med kombinerade tjänster är att det kan vara möjligt att få paketavtal som kan lägre priser, särskilt om flera tjänster säljs tillsammans. Omväxlande, en del människor blir trogna salong och dag kundkrets spa för en eller två tjänster. Folk behöver inte använda dagspa om de bara vill ha en frisyr från en betrodd stylist, och de behöver inte använda salongen om de har en underbar massör finns på dagspa.

Speciellt eftersom dessa anläggningar utgör vanligtvis inte destination vilka kräver övernattning, de är lättillgängliga. Ur företagsekonomisk synvinkel detta är förnuftigt. Salongen och dagspa kan tillgodose person i jakt på en tjänst, men kan också ge en fullständigare komplement av tjänster för dem som vill ha mer. Detta kan öka kundkretsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.