Vad är en Hosted Call Center?

värd callcenter är ett modernt alternativ för hantering av funktionerna call center utan att man behöver bygga en in-house call center. Ibland kallad virtuell call center, gör värd call center, eller centrum, användning av programvara som gör att röstkommunikation att avsluta på en allmän datacenter som hanterar inkommande samtal till ett antal olika företag. Teknik av denna typ kan tillåta även ett litet företag eller hem företag att skapa illusionen av att vara en mycket större ekonomisk enhet.

En av de vanligaste tillämpningarna av en värd call center är knutna till den uppgift av CRM eller kundrelationer förvaltning. Små företag som inte har råd att upprätthålla en lag kundvård i tjänst dygnet runt kan kontraktet för värd call center-tjänster för minimal månadsavgifter. Kunderna kan ringa in efter timmar och tala med en agent som tjänar som en representant för företaget. Agenten kan ibland hjälpa kunden och lösa problemet omedelbart. I andra fall kommer agenten att ta information och försäkra den som ringer att någon kommer att återvända till samtal under normal kontorstid.

Under årens lopp den teknik som används för en värd call center har förbättrats kraftigt. I stället för att kräva en rad traditionella inkommande telefon koffertar, gör Voice over Internet Protocol det möjligt att använda hög kapacitet fart Internet för att ringa och ta emot samtal i centrum. Programvara och några grundläggande utrustning gör det möjligt att konvertera dataströmmen bär telefonen signalen tillbaka till en digital signal som kommer att löpa ut den vanliga anknytnings-utrustning. I en situation där den hostade call center använder tjänster som Internet-telefon i stället för trådbundna tjänster har dataströmmen inte genomgå konvertering och avsluta direkt med nästa tillgängliga agent i kön.

En värd callcenter kan även utnyttjas för andra funktioner än kundsupport. Centret kan användas för att dirigera samtal till personal som reser, omdirigera samtal förutsättningar att nyligen avslutat anställda till en annan anknytning eller nummer, eller hantera affärsfunktioner telemarketing som bly produktion eller undersökningar av befintliga kunder. Alla dessa funktioner är möjliga utan behov av call center-klienten att bygga ett eget callcenter och hyra agenter för att utföra samma arbetsuppgifter. Detta kan leda till betydande besparingar på kommunikationstjänster och göra det möjligt för företag att använda dessa resurser på andra områden, such som försäljning och kampanjer marknadsföring eller forskning och efforts utveckling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.