Vad är en Copywriting Expert?

En copywriting expert är en person som professionellt arbete eller som arbetar som professionell frilans, för att främja företag, produkter eller idéer genom det skrivna ordet. Personer som är experter på området får i allmänhet de flesta av sina inkomster från bruket att skriva detta marknadsföring och informationsmaterial, eller "kopiera", som det kallas i handeln. Även någon med skrivförmåga kan kanske bli en copywriting expert, de som får mest möjligheter kommer troligen att ha ett företag eller marknadsföring graden av något slag.

Vissa copywriting experter fokusera på särskilda ämnen inom ett område. Till exempel är den typ av skrift som gör en effektiv TV eller radio copywriting som skiljer sig från den typ av skrift som behövs för en tidning eller tidskrift annons. Medan de flesta författare kan förstå detta, en copywriting expert som fokuserar på ett medium eller den andra kan få mer kunskaper i dessa speciella områden.

Förutom att fokusera på särskilda typer av media, en copywriting expert kan också fokusera på olika produkter. Alla författare har sina egna specifika komfort områden. Till exempel, den kunskap som krävs för att skriva om Pet Care är annorlunda än vad de skulle göra om göra resor copywriting. Copywriters som känner sina begränsningar kan ge mer övertygande och effektiva skrift, och göra det på en mycket snabbare takt.

Ett företag kan betala en copywriting expert i ett antal olika sätt. De anställda kommer ofta att få ett timpris, med arbetstid de får bestäms av order har företaget tagit inAvtalsparterna kan också betalas av ord eller av jobbet, beroende på företagets politik. Vissa entreprenörer även kan betalas ut en procentandel av försäljningen deras kopia tar i. Medan sällan gjort i traditionella modeller, denna typ av betal arrangemang har blivit populärt med Internet-baserade kopia beställningar.

Som med många andra typer av entreprenörer, en frilansande copywriting expert skall vara bra på att förvalta pengarna mycket klokt eftersom det inte finns någon garanti för jämn arbete. Att vara mycket upptagen en månad och med att söka arbete nästa är inte ovanligt. Därför kan en copywriting expert måste kunna planera ekonomiskt för de magra perioder för att ha ett bekvämt boende. Fördelen med frilansar är att copywriter har större frihet att fastställa en tidsplan och välja sysselsättning.

Även om en sådan osäkerhet kan leda många författare att söka regelbundet, heltid, det finns också andra fördelar till dem som väljer den vägen. Förutom en stadig lön, en anställd copywriter också kan ha positiva hälsoeffekter inte erbjuds till oberoende entreprenörer. Också vara på en personal erbjuder en bättre möjlighet att skapa personliga relationer, vilket kan leda till fast anställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.