Vad är Stapelbara kuponger?

höjningar av gaspriserna och boende snabbare än genomsnittslönen ökar, söker man efter nya sätt att spara pengar. Klippning kuponger har blivit en verklig hobby för vissa, och en nödvändighet för många kontant-bandas familjer. Använda stapelbara kuponger är en teknik där sparsam shoppare maximera deras besparingar.

Det sätt stapelbara kuponger arbete är att flera olika kuponger är "staplade", eller användas tillsammans med varandra i flera rabatter i ett enda köp. Till exempel, om du köper ett objekt online kan du stapla en 10% rabatt kupong med en fri frakt kupong och en $ 10 rabatt en $ 50 köp kupong. Naturligtvis använder stapelbara kuponger är bara möjligt med en leverantör som tillåter mer än en kupong eller rabatt per köp.

När du letar efter stapelbara kuponger, se till att du läser det finstilta. Nyckelorden för att leta efter är begränsa en kupong per köp . Om du finner denna ansvarsfriskrivning kan du stapla inte kupongen.

Vissa handlare och nätbutiker tillåta endast en kupong eller rabatt per köp, medan andra tillåter att så många giltiga kuponger du kan kasta på dem. Enligt kupong "experter" de bästa ställena att använda staplingsbara kuponger är dyrare stormarknader, eftersom de är villiga att rabatt oftare än rabatt eller inga krusiduller butiker. De är ofta mer villiga att dubbla kuponger och tillåter att du använder tillverkarens kuponger utöver sina försäljningspriser.

Att finna nya sätt att spara pengar med stapelbara kuponger har blivit en så stor verksamhet att det finns många webbplatser där sparsam konsumenter kan hitta inköpslistor att använda i samband med sina klippta vecka kuponger, byta kuponger, eller dela ställen att hitta kuponger eller erbjudanden. Eftersom många handlare inte gör reklam stapelbara kuponger måste konsumenterna förlita sig på delad information för att hitta och utnyttja dessa möjligheter att spara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.