Vad är Inkontinens Briefs?

Inkontinens underbyxor kan hänvisa till många olika stilar av underkläder som hjälper till att skydda mot inkontinens eller oavsiktlig urinering och urinläckage. Det finns många olika typer av dessa underbyxor, och det är definitivt en missuppfattning att tro att alla sådana trosor är väldigt skrymmande och kan kallas vuxen blöjor. Även om det finns vissa modeller som ser ut och känns som en blöja, det finns också massor av projektunderlag, som kan återanvändas, och mycket mer attraktiva utseende. Dessa kan vara ett bättre val för långsiktiga inkontinens frågor.

Disposable inkontinens underbyxor är vanligtvis tillgänglig efter storlek, och de som inte bryr sig om hela korta stil kan också hitta ett antal block, som liknar bindor som kommer att suga upp en relativt stor mängd urin och kan lättare ändras. En av de frågor med disponibel underbyxor kan bekostnad. Om inkontinens är ett vanligt problem, ändra underbyxor regelbundet kan bli kostsamt, och även användning av kuddar hela tiden kan lägga upp i pris. Ändå tycker vissa människor dessa trosor hjälpsam, och de har erhållit framsteg inom bygg-och andas material som kan göra bära mer bekväma och underbyxor slankare, montering smidigare under ytterkläder.

Ett annat alternativ är att köpa återanvändbara inkontinens underbyxor, och dessa är tillgängliga för män, kvinnor och för äldre barn. De finns i en mängd olika material och stilar. För kvinnor finns ingen anledning att hålla sig med stora Overall underkläder, eftersom det finns fina stilar erbjuds av vissa företag som betonar kvinnlighet med Lacy utseende. Män kan även välja mellan boxare eller trosor när du handlar på rätt butik.

Det är viktigt att ta reda på hur stilar av inkontinens trosor arbete. Vissa är bara vattentät och täta och är avsedda att bäras med inkontinensskydd, eller personer använder kuddar med alla stilar för att ge ytterligare skydd. Andra stilar kan bäras utan kuddar. Många kommer att ha ett betyg som tyder på hur mycket vätska de kan hålla.

Samtidigt som liknar den genomsnittliga par trosor på ytan, kan de inre skikten av inkontinens trosor har material som polyester och vinyl, som absorberar en viss mängd urin, men håller det läcker ut ur byxorna eller på omgivande kläder. Några trosor är även behandlas med material som kan minska lukt på urinen. Det kan fortfarande vara nödvändigt att genomföra några extra par när du reser, eftersom trosor bör bytas när de är våta, men många älskar det faktum att dessa underkläder ser mer ut som vanliga underbyxor, och det gör inkontinens en privat fråga.

Priserna kan variera om återanvändbara inkontinens underbyxor. De flesta kommer att kosta över $ 10 amerikanska dollar (USD) för ett enda par, men det kan en liten rabatt om flera par köps samtidigt. På lång sikt, när dessa trosor är effektiva, de säkert kan spara pengar eftersom det innebär att köpa färre eller inga engångsprodukter inkontinens.

Titta

för inkontinens underbyxor på specialmaterial underkläder och medicinsk leverans butiker. Bästa urvalet verkar vara online, med ett flertal företag som erbjuder dem. Det är viktigt att komma ihåg att se hur mycket vätska i trosor kan absorbera och om de måste användas med kuddar. Även nära följa tvätt och annan rengöring instruktioner, att inte följa dessa anvisningar skulle man kunna göra underbyxor mindre effektivt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.