Vad är Infomercial Scams?

Ett allt vanligare sätt att marknadsföra en produkt nisch marknad eller ny uppfinning är genom en lång form informativ TV-reklam, eller infomercial . Medan infomercials har använts för att sälja allt från mirakel vitaminer till träningsredskap, inte alla dessa professionellt producerade reklamen berättar den fullständiga sanningen om sina produkter eller tjänster. Ett antal infomercial scams har exponerats under åren, vilket många tittare att ifrågasätta giltigheten av de som inte har undersökts i nuläget.

Infomercial bedrägerier innebär att lämna falska eller ogrundade påståenden som fakta, att anställa skådespelare porträttera experter tillhandahåller skript omdömen eller recensioner produkt och /eller att främja användningen av en produkt vet är osäkra eller ineffektiva. Skrupelfria marknadsförare kan också främja komplicerade bli rik snabbt system som exempelvis fastigheter flippa eller lokalisera villaägare med outtagna FHA lån bidrag.

träningsredskap är en populär produkt som marknadsförs genom infomercial bedrägerier, särskilt produkter som inte har fått ett generellt godkännande av en känd byrå. En serie av infomercial scams inblandade elastiska buken bälten med batteridrivna elektroder. De laddade elektroder stimulerade uppgift bärarens bukmusklerna utan behov av ansträngande traditionella övningar som sit-ups eller buken crunches. Den infomercials visade modeller med ryckningar magmusklerna, men lite fakta om effektiviteten eller säkerheten för produkten.

Vissa konsumenter av dessa bälten viktminskning lidit smärtsamma brännskador och andra skador som en följd av felaktig elektroder kommande i direkt kontakt med sina bukhuden. Som ett resultat, var många av de infomercials främja liknande produkter snart ur omlopp. Infomercial scams där andra riskfyllda utöva produkter har också dragits eller retooled att omfatta mer friskrivningsklausuler och varningar.

Många legitima infomercials använder manus omdömen och professionella aktörer för att skildra TV värdar eller experter, men det finns ingen avsikt att sälja eller marknadsföra en dålig eller farlig produkt till en konsument. Den produkt eller tjänst kanske inte uppfyller en konsuments förväntningar, men infomercial tillverkarna inte överdriva produktens egenskaper och används friskrivningar som "resultat inte typiska" eller "kompenseras godkännande. "Sådana friskrivning inte finns vanligen i sann infomercial bluffar.

infomercials ofta främja specialiserad eller nyligen utvecklat objekt med en smal konsument demografisk. Även om denna typ av manus beck kan bidra till att sälja köksprylar eller hushållning stöd kan den också användas av skrupelfria marknadsförare att nå de mest utsatta kunder med löften om mirakulösa viktminskning, ingen risk investeringar och livsförlängande kost-tillskott. Därför Federal Trade Commission (FTC) och andra konsumentgrupper vakthund hålla en mycket uppmärksam på eventuella infomercial bedrägerier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.