Vad är General personal?

Allmänt personal hänvisar ofta till män och kvinnor som utgör ett företags anställda samt utföra vardagliga uppgifter. Detta kan omfatta lägre personal såsom post kontorister och kassapersonal samt övre plan förvaltning. I de flesta fall är de som är i högsta maktposition inte anses vara allmän personal. Dessa innefattar VD: ar, ägare, och styrelsemedlemmar i en organisation.

Det primära syftet med allmän personal är att säkerställa att ett företag går smidigt och serverar kunder och kunder med noggrannhet och effektivitet. Ett företags största tillgångar är dess anställda. Av denna anledning är det mycket viktigt att allmänna personal väljas med omsorg.

Det finns många företag som erbjuder tjänster i allmänhet personaladministration. Det innebär att de tar över många av mänskliga resurser funktioner, och man tar dessa jobb utanför axlar förvaltning och företagare. Verksamheten kommer i allmänhet fortfarande rekrytera och anställda tåg, medan den allmänna personalen ledningsgruppen hanterar saker som löner, anställda bedömningar av produktionen, och skapa nya företag manualer.

Fördelar med att anställa en personal har bland annat att kunna tillbringa mer tid anställning och utbildning av anställda och mindre tid att fundera minsta detalj av mänskliga resurser. Detta gör att nya arbetstagare att vara förberedd och bekväma i sina roller, och ger arbetsgivarna rätt att vara mer säkra i sina anställningsbeslut. Arbetsgivare och arbetstagare får spendera mer tid individuellt lärande de roller som förväntas från respektive part. I det långa loppet, med att anställa en allmän personal ledningsgrupp vanligtvis kompenseras genom att spara pengar i arbetskraftskostnader, ersätter arbetare som inte arbeta ute, och ökade de anställdas produktivitet.

En del personal förvaltningsbolag kan också ge insikt i utbildning av nya rekryter. Detta kan göras som en specialitet eller komma som en del av en paketerad lista över tjänster. Genom korrekt utbildning och motivera nya medarbetare, kortare väntetider fastställande av nyanställde misstag som oftast oundvikligt.

Kostnaden för hyra av en personal ledningsgrupp varierar beroende på läge och arbetsbelastning. Det kan vara en timme, vecka, varannan vecka, eller månad foder schema som kommer att förhandlas fram av båda parter. I allmänhet är det en bra idé att åka runt när man väljer en ledningsgrupp för att se till att det har ett bra track record och rimliga priser. Om företaget är mycket liten eller inte finns några allmänna personalförvaltning grupper i området, en frilansare eller en person operation kan vara tillräckligt att hantera många mänskliga resurser-relaterade uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.