Vad är Elektrisk Uppskatta?

Elektriska uppskattning är en process som används av elektriker, chefer konstruktion och ingenjörer att bestämma storleken och kostnaden för el som krävs för en viss plats eller process. Det finns två generella metoder för att skapa noggranna elektriska uppskattningar: programvara eller manuella beräkningar. Båda metoderna har värde, fördelar och risker. Ursprungliga elektriska uppskatta programoptioner var ganska klumpig att använda, men senaste förbättringarna har avsevärt förbättrat verktyg för elektriska uppskattning.

Elektriska uppskatta programvara har ökat i popularitet, eftersom det har blivit bättre i kvalitet och prestanda. Detta verktyg är avsett att användas av elektriker, arkitekter och elektroingenjörer. Det finns olika versioner tillgängliga för privata, kommersiella eller prototyputveckling.

Bostads-versionerna av denna typ av programvara ofta kräver rummens storlek, ändamål rummet och hela byggnaden layout. Programvaran är förprogrammerad med alla gränsvärdena och krav kring elledningar. Dessa inställningar kommer att se till att dina beräkningar ta dessa regler beaktas. En standard Programmet beräknar helt enkelt det elektriska krav som bygger på avstånd från strömkälla och antal försäljningsställen. Vissa av reglerna kring bostäder ledningar kräver användning av längre sökvägar och dedikerade circuity. I dessa fall är det kortaste avståndet mellan två punkter inte alltid passande alternativet.

I kommersiella elektriska uppskattning programvara är programvara mer flexibelt, och kan beräkna krav på olika spänningsnivåer, vilket skulle vara vanligt i en produktionsanläggning. Prototypmjukvara är helt öppet och ofta utformade för att samverka med andra design program. Graden av integration är tillgänglig varierar men kan spara mycket tid för att generera en korrekt elektrisk uppskattningar.

Manuell elektrisk uppskattningar används vanligtvis för mycket stora eller små projekt, eftersom dessa typer av projekt har många unika aspekter som inte följer standard. Denna metod för elektrisk uppskatta kräver någon med ytterligare kunskaper i elektriska uppskattning, eftersom alla beräkningar är baserade på mätningar och yrkesmässiga bedömning. Många professionella elektriska estimatorer, ofta också elingenjörer eller elektriker, kan ge en exakt uppskattning genom att bara gå omkring ett utrymme och att fastställa kundens behov.

En licensierad elektriska estimatorn kommer att slutföra en inspektion och sedan ge en ritning och skriftlig offert. Detta citat bör innehålla en fördelning av arbets-eller materialkostnader. Det är ofta föreslås att ett får flera bud för att du får ett rimligt pris för en korrekt installation.

Inom tillverkningsindustrin kommer många elektriska konsulter tillhandahålla uppskattningar av de totala elektriska efterfrågan, baserat på den aktuella utrustningen och layout. De får möjlighet att göra justeringar eller rekommendationer för att minska den totala elektriska bekostnad genom användning av lastfördelning eller andra tekniker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.