Vad är Billboard Advertising?

Billboard reklam är användningen av skyltar längs vägarna för att annonsera ett brett spektrum av produkter, tjänster och orsaker. I allmänhet är tecken som används i dessa kampanjer vägarna reklam måste vara över en viss storlek för att vara verkligt kallas en skylt. I allmänhet måste skylten vara tillräckligt stor för en förare eller passagerare i ett fordon för att kunna tydligt läsa bokstäver när du navigerar på fordonet längs en väg.

Användning av reklamaffischer reklam har funnits i många århundraden. Före tillkomsten av motorfordon, primitiva exempel av skyltar ibland används för att varna personer som reser till fots, till häst eller med transport som ett värdshus kunde hittas inom ett visst avstånd upp vägen. Tillsammans med namngivning värdshuset och tillhandahålla en uppskattning av avståndet till verksamheten, skulle skylten listan ibland några av de bekvämligheter som rena sängar, mat och förekomsten av anläggningar för hus transport eller stabil hästen.

Under början 20th century, den ökande användningen av bilar ledde snabbt till företag som använder sig av reklamaffischer reklam för att publicera ett brett utbud av produkter och tjänster. Motor byar och motell skulle köpa eller hyra anslagstavlor som ett sätt att styra potentiella kunder till sina anläggningar. Städer utnyttjat reklamaffischer reklam för att locka resenärer att stanna tillräckligt länge för att se några av de lokala sevärdheter innan vi går vidare med resan. Vägrestauranger gjort användningen av skyltar för att annonsera varm mat till konkurrenskraftiga priser. Effektiviteten i dessa annonser ledde till att skapa en helt ny gren av reklambranschen, som kunder krävde nyare och mer attraktiva annonser som skulle fånga och locka den resande att stanna och spendera pengar.

Många annonsörer använder sig av elektroniska och andra typer av reklam idag, fortfarande skylt reklam ett effektivt sätt att nå konsumenterna. Eftersom annons på en skylt som är tillgänglig för kunder att se dygnet runt, arbetar skylt reklam mycket väl tillsammans med andra annonser alternativ. Idag är det inte ovanligt att företag att lista webbadresser på anslagstavlor samt att dra uppmärksamhet till produkter eller områden av intresse. Den här typen av gratis reklam gör skylten reklamen att fungera i harmoni med andra reklam verktyg och ytterligare förbättra den övergripande potential marknadsföringskampanj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.