Hur kan jag starta en bake shop?

Om du har en verklig passion för bakning, öppna en bake shop kan vara ett utmärkt sätt att göra en levande gör vad du älskar. Starta en affärsverksamhet innebär att få en effektiv affärsplan på plats och de medel för att göra din dröm hända och starta en bake shop är inte annorlunda. Om du vill starta en bake shop kommer du också att utveckla, perfekt och reklam för dina produkter, välja din plats klokt, pris dina produkter till konkurrenskraftiga och börja fundera på frågor såsom personal och leverantörer.

Ett bra första steg är att kolla in andra grädda butiker både i ditt område och utanför ditt område. Notera vad som verkar fungera och vad som inte verkar fungera i varje butik. Om du hittar en bake shop för försäljning i en tidningsannons kan du ställa frågor till säljaren som kan hjälpa dig även om du avstår från att köpa eller hyra den aktuella butiken. Du kan fråga om olika leverantörer och ägaren får inte ha något emot att ge dig några bra tips om han eller hon lämnar bake shop verksamheten ändå. Du kan också besöka utanför stan baka butiker personligen och tala med ägarna för att ta reda på hur många anställda arbetar i varje bake shop som kan ge dig en bild av hur många arbetstagare som du behöver för att anställa och för det jobb .

Plats borde vara något man verkligen överväga noga. Innan du skapar din produkt linje har du att få en god uppfattning om vilka dina kunder kommer sannolikt att vara och vad deras behov och önskemål när det kommer till bakverk. Se till att forskning dina konkurrenter ordentligt. Du vill kunna ha en unik vinkel och olika, men efterfrågade produkter att erbjuda kunderna. Kom också ihåg att forska i livsmedelsbutiker i närheten om de har färska bakverk, så att ni åtminstone kunde konkurrera på kreativitet eller någon annan aspekt, om inte enbart priset.

När du väl har förstått din marknad, analyseras dina konkurrenter och beslutat om vilka unika, men ändå vill baka butik upplevelse du erbjuda kunder, kan du designa din produkt linje. Var noga med att ta logistiken för kostnaden, lagring och beredning i planeringen överväganden bakom varje bakade bra du erbjuder till försäljning. Håll bakning test partier av något tills du får den bästa. Till exempel kan det ta dig flera försök att komma med en låg fetthalt citron-blåbär muffin som du vet kommer att bli en populär sålda objekt, eftersom den smakar gott.

Du kan skapa en marknadsföring buzz genom att erbjuda smaktester innan du ens öppna. Du kan även ställa några enkäten frågor om vilka typer av produkter potentiella kunder skulle vilja se i din bake shop och /eller dela ut kuponger för din Invigning alla på samma gång. Du ska alltid följa god marknadsföringssed principer och reklam för din bake shop att öka trafiken. Färgglada skyltar, intressant dekor och några uteplatser om möjligt kan också hjälpa till att få din bake shop märkt av nya kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.