Vad betyder en Head Cashier göra?

huvudet kassören är ansvarig för tillsynen av ett team av kassapersonal, erbjuda utbildning, uthyrning, övervakning och hjälp med operativa frågor. Kassörer ansvarar för en korrekt beräkning av den totala fakturan, baseras på en kombination av varor och tjänster som kunden köper. Ett huvud kassan är normalt återfinns på en stor operation, där det finns flera kassaapparater eller kolla in stationer. Kassörer hitta arbetstillfällen i butiker eller butiker.

Arbetslivserfarenhet som lär de färdigheter som krävs i det här jobbet ingår kassör, kundservice och chefer. Dessa ståndpunkter kan vara antingen som volontär eller som anställd. Alla huvud kassör uppställningsplatser kräver kandidater att ha grundläggande datorkunskaper och färdigheter redovisning att ordentligt sköta kassan, för att förena de transaktioner, och förstå hur hela lagerhantering systemet fungerar.

Det finns två primära uppgifter som krävs i denna roll: kundservice och övervakning. Uppmärksamhet på detaljer, är kommunikationsförmåga och grundläggande redovisningsprinciper alla krävs för att bli ett huvud kassa. Dessa attribut nöjdare kund och som är nödvändiga när det gäller övervakningen personal.

Det finns inga formella utbildning eller utbildningsprogram för att bli ett huvud kassa. Istället flesta företag tillhandahåller intern utbildning som omfattar den interna rutiner, riktlinjer, personalfrågor, säkerheten på arbetsplatsen, och andra frågor. Utbildningen kräver vanligen fem till åtta timmars tid och är vanligen betalas av företaget enligt den normala timlönen.

En betydande del av ett huvud kassan tid går åt för hyra, utbildning och urval av personal. Kassören positioner tenderar att ha en hög omsättning, vilket resulterar i en pågående rekryteringsprocess. Alla huvud kassörer måste vara väl förtrogen med företagets personalpolitik och de regler som omgärdar arbetsplatsen beteende.

Undervisning är en stor skicklighet att använda i denna roll, eftersom alla ny personal måste utbildas på kassaapparater, bemöta kunder, lagra politik och andra frågor. Avstämning av övergången totalt och räkna pengar är uppgifter kassören kompletterar och kontrolleras av huvudet kassa. Dessa färdigheter är baserade på grundläggande redovisningsprinciper och bör noga hanteras.

I många organisationer, uppfyller detta läge regelbundet med butik ledning för att diskutera frågor och problem. Vissa objekt kan omfatta förvaltning av butiken produktdata, säkerhet, införande av nya affärsmetoder att lösa ett problem, och mycket mer. Detta är ett samarbete ställning och lagarbete är en viktig aspekt av detta arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.