Vad är sända reklam?

sända reklam är radio-och TV-reklam. Dessa medier når en bred publik. Radio-och TV-sända reklam kallas massmarknadsföring eftersom de nationella eller tom global publik kan nås. Reklam är en av komponenterna i marknadsföringen. Marknadsföring främjar tjänster, produkter och idéer genom särskilda kanaler.

sända reklam övertalar konsumenterna om fördelarna med annonsörernas varumärken. Organisationer som Federal Trade Commission (FTC) övervaka TV och radioreklam för att se till annonsörer och programföretag inte gör falska påståenden som kan vilseleda konsumenterna till att köpa deras produkter. Radio-och TV-stationer måste se reklamfilmer uppfylla FTC standarder före sändning dem.

Annonsörer betalar programföretagen för ett plats . Ett reklaminslag är normalt 30 sekunder på både radio och tv, men ibland kan det köra upp till 60 sekunder. Även om de flesta sända reklam betalas, gratis samhällsinformation är typiska sändningar pris på TV och radio. Programföretagen kan Ideella grupper och regeringen ett begränsat antal fria platser för att främja meddelanden och information av allmän säkerhet hos allmänheten. Meddelanden till allmänheten kan omfatta narkotikabekämpning meddelanden eller information om vad du ska göra i en influensa utbrott.

Den utbredda användningen av sända reklam går tillbaka till 1920-talet. Radioprogram och sedan tv-program började bli populär. Företag som sålde produkter började att sponsra program genom att betala programföretag att sprida sin reklam budskap till konsumenterna. Tidigt var annonsörens namn används ofta med seriens titel för att beteckna den sända när de hade köpt för sina åtgärder såsom till exempel 1920 och 1930 radioprogram, "The Champion tändstift Hour. "

Idag sänder reklambyråer skapa och producera radio-och /eller annonser tv för sändning. Deras kunder är företag med produkter eller tjänster för att främja. I allmänhet är större än små företag tenderar att annonsera på TV eller radio. Detta ändrar för lokala kanaler dock. Broadcast reklambyråer samråda med kunder för att informera dem om lokala eller nationella sändningar skulle vara det bästa marknadsföringsstrategin för kundens produkt och budget.

Budget är en viktig oro i TV-reklam. Företagen ofta hyra marknadsföring konsulter för att avgöra avkastningen på investeringen (ROI) möjligheter till satsningar på tv eller radio reklaminslag. Reklammarknaden forskare kan köra prov-reklam för test publiken att avgöra deras svar på annonser innan kunden väljer att sända dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.