Vad är några hemma jobb?

För många människor, kan kostnaderna i samband med en daglig pendlar till en avlägsen arbetsplatsen vara skrämmande. Om barn är inblandade, sedan finns den extra kostnader för professionell barnomsorg medan föräldrarna är på arbetet. Kostnaden för att upprätthålla korrekt och affärsmässigt klädsel kan också vara en utmaning för dem som just har börjat i karriären områden. En lösning som växer i popularitet är distansarbete eller arbete hemma jobb.

En del stannar hemma jobb är förstärkningar av hushållsarbete som redan utförts, såsom tvätt, barnomsorg och matlagning. Stanna hemma föräldrar med lämplig kompetens kan driva egna daghem till arbetande föräldrar, till exempel. De kan behöva inhämta korrekt och affärsmässigt licenser och /eller yrkesmässig certifiering, men barnomsorgen är ofta ett stort behov och är en idealisk hembaserad verksamhet för erfarna föräldrar.

Övrigt arbete hemma jobb kan vara mer kreativ i naturen, såsom skapandet av specialitet hantverk eller livsmedel. En del människor som föredrar att arbeta från sina hem kommer att tillbringa sin tid på att skapa säljbara hantverk eller matvaror under veckan och antingen sälja dem direkt på helger eller förpassa dem till etablerade köpmän för försäljning i detaljhandeln. Vissa investeringar i specialutrustning eller leveranser kan vara nödvändiga, men många upptäcker att de lätt kan saluföra sina hemgjorda produkter via online-auktion webbplatser som eBay.

Många av de hemma jobb som finns idag, dock i allmänhet mer teknisk karaktär. Vissa arbetstagare kan ha möjlighet att inrätta satellitkontor i sina hem och utföra sina vanliga uppgifter genom distansarbete. Datainmatning jobb som kräver stora keyboarding men lite interaktion med medarbetare eller kunder kan ofta utföras i hemmiljö. De telecommuter kan ta emot hans eller hennes uppdrag via e-post, bearbeta filerna och ladda upp det färdiga arbetet tillbaka till bolaget genom en säker Internetanslutning. Inte alla jobb är lämpliga för denna typ av distansarbete, men en överraskande antal rutin kontor arbetstillfällen kan ändras för att åtminstone bli deltid hemma jobb.

Vissa människor har fått anställning som representanter kundservice eller andra telekommunikationstjänster arbetstagare, som tillåter dem att välja sina egna timmar av tillgänglighet genom att logga in och ut ur sina hem telefonsystem eller en Internet-anslutning. Många företag är angelägna om att hyra eller underleverantörsavtal med hem-baserat telekomföretag som behärskar sitt modersmål och kan tränas att hantera rutinmässiga meddelanden, såsom online, teknisk support och kundservice. Dessa jobb kan annonseras i tidningar och online webbplatser dedikerade att stanna hemma föräldrar och andra som behöver distansjobba eller arbeta hemma.

Hemma på nätet arbetstillfällen har också blivit mer populär som Internet fortsätter att öka. Vissa människor få ett arbete som tillhandahållare av innehåll eller redaktörer för forskning webbplatser som vår egen wiseGEEK. com. Frilansande författare och redaktörer kan lägga anbud på dessa online hemma jobb, som kan ge extrainkomst om deras arbete i samband med annonsering på nätet som Google AdSense-programmet. Konkurrensen om dessa online hemma jobb kan vara betydande, men många webbplatsägare är villiga att betala bra löner för kvalitativt innehåll från erfarna skribenter eller experter på området.

Andra online hemma jobb kan omfatta bearbetning medicinska transkriptioner , som arbetar som en Mystery Shopper eller deltar i online-undersökningar och forskningsprojekt.

Distansarbete är inte alltid en idealisk lösning för de som föredrar att stanna i en slinga i en vanlig kontorsmiljö, men för dem som behöver stanna hemma av personliga skäl eller föredrar att arbeta med minimal tillsyn, kan många hemma jobb visa sig vara lika tillfredsställande som att göra den långa dagligen pendla till ett kontor eller fabrik. Efter att ha möjlighet att 1 /32 pendla till hemdator eller friheten att arbeta i din pyjamas kan också tilltalande på sitt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.