Vad är konferensen Services?

Konferens tjänster omfattar bokning av konferenser, möten eller andra evenemang, samt planering och tillhandahållande av tjänster som krävs för dessa evenemang skall lyckas. Konferens tjänster är också vanligen kallad möte förvaltning, Event Management, evenemang planering eller event marketing. Mötestjänster chefer är även kallade möte eller planerare händelse. Konferens tjänster varierar beroende på händelse, men vanligtvis omfattar budgetering, logi arrangemang, catering, och audiovisuell utrustning och support.

Det finns två breda kategorier av konferens tjänster: sådana som förvaltas av internt möte planerare och som förvaltas av tredje part planerare. Egen mötesplanerare är anställda av anläggningen är värd för evenemanget. Vanligtvis gruppen kontakt kommer medlem i gruppen som ansvarar för att göra alla nödvändiga åtgärder, att i förväg bestämma vilken anläggning som ska användas för händelsen och kontaktar ägarna direkt. En konferens tjänster chef tilldelas sedan från den anläggningen. Utanför eller andra företag anlitas när en grupp inte har en viss webbplats vald. Gruppen kontakt kommer att lämna en lista med krav, och konferensen tjänster företaget kommer att börja föreslå lämpliga anläggningar och agera som en länk mellan gruppen och webbplatser.

konferens som krävs för varje händelse inkluderar boende och måltider. Av denna anledning, konferenser är ofta värd hotell med på plats konferensfaciliteter. Dessa omfattar vanligtvis små och stora mötesplatser, laborationer dator, en balsal, och audiovisuell kapacitet för högtalare eller presentationer. Måltider är vanligtvis hanteras av anläggningens egen mat och dryck avdelning. Dessa mötestjänster är alla förvaltas av på plats personal och samordnas av konferensen Services Manager, som gör alla nödvändiga åtgärder när de informeras av gruppen av deras behov.

tredje part mötestjänster chefer ger förslag på en plats för konferensen och sedan samordna alla ytterligare tjänster om de inte erbjuds av samma anläggning, såsom catering och hotellbokningar. Denna typ av konferens planering är vanligt med grupper för stor för att rymmas i ett enda hotell, eller för grupper som vill ha en tredje part för att hjälpa dem att förhandla fram bra pris som möjligt. Konferensen tjänster även omfattar planering av eventuella rekreation gruppen får lust under sin vistelse.

Att välja en konferensanläggning bäst uppnås genom att undersöka behoven av gruppen och vad de försöker åstadkomma under evenemanget . Typiska konferenser innefattar mässor, företag utbildningsprogram eller årlig prisutdelningar. Många hotell mötestjänster planerare planerar också bröllop eller små händelser familj. Målet att anställa mötestjänster yrkesutövare är att säkerställa att alla gruppens behov är uppfyllda och att evenemanget går smidigt utan att behöva bekymra sig om detaljerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.