Vad är företagsförsäkring?

Kommersiella försäkring är en försäkring för ett företag. I själva verket är det en av de viktigaste investeringarna en företagare kan göra. Företagsförsäkring kan bidra till att skydda ett företag från potentiella förlust som orsakats av oförutsedda och olyckliga omständigheter.

företagsförsäkring kan ge värdefull skydd mot sådant som stöld, skador på egendom och ansvar. Det kan även ge täckning för avbrott och skador anställd. En företagare som väljer att driva en verksamhet utan försäkring sätter sitt företag riskerar att förlora pengar och egendom till följd av en olycklig händelse. I vissa situationer kan en företagare plats även personlig pengar och egendom i riskzonen genom att inte garantera tillräckligt kommersiella försäkringar.

Hitta företagsförsäkring kan vara så enkelt som att hitta en pålitlig agent som är specialiserad på kommersiella försäkringar. Det är bäst att intervjua flera olika agenter och väljer en licens, kunnig agent som du känner dig bekväm. Agenten du väljer ska kunna diskutera olika typer av företagsförsäkring med dig och hjälper dig välja det bästa för dina behov.

Internet är en utmärkt resurs för att hitta försäkringsagenter. Du kan också hitta information om agenter genom lokala näringslivsorganisationer nätverk. Affärskontakter, särskilt i industrier, kanske kan ge agent hänvisningar också.

Beroende på din verksamhet kan det finnas vissa typer av kommersiella försäkringar som du inte behöver. Till exempel kan du behöva kommersiell egendomsförsäkring, men inte kommersiell Bilförsäkringar. Kom dock ihåg att det är klokt att lära sig om olika typer av kommersiella försäkringar, även om du inte behöver dem alla. När ditt företag växer och expanderar, kanske du upptäcker att din försäkring förändras. Få preliminära uppgifter som nu kommer att ge dig den grundläggande information du behöver för att besluta om att lägga till eller ändra er politik senare.

Även om de flesta företag har möjlighet att få företagsförsäkring med lätthet, för andra, säkra försäkring är svårt. Till exempel kan ett företag som redan har upplevt en betydande förlust ses som en hög risk företag. För försäkringsbolag, i betydande tidigare förluster innebära en förhöjd risk för höga eller ofta påståenden.

Ett företag kan också övervägas hög risk om den är ganska ny eller inblandade i verksamhet som gör ofta försäkringsfordringar mer sannolika. I sådana situationer är att säkra kommersiella försäkringar inte omöjligt. Dock kan din agent behovet av att förse er med möjligheter för att hitta försäkringar genom icke-standardiserade vägar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.