Vad är ett produktionsbolag?

ett produktionsbolag i allmänhet vara inblandade i antingen inspelade eller underhållning. Ett produktionsbolag kan vara ansvarig för bokningen och övervaka levande sten framgår till exempel. Växelvis, de flesta tänker på produktionsbolaget som deltar i finansiering, bidra till att underlätta utarbetandet av och distribuera filmer och /eller TV-program.

Oftast ger produktionsbolag för film och TV-pengarna, och därmed fastställer budgeten, och kan också fatta beslut om vad som regissör och skådespelare kan hyras. Budget gör ofta andra beslut möjligt eller omöjligt. En lågbudgetfilmer kanske inte kan bli filmade i en avlägsen plats,. Till exempel

Produktionsbolaget kan också komma fäst med vissa skådespelare, regissörer eller redaktörer film och fotografer. Ofta är detta särskilt fallet när produktionen företaget ingår i en större studio, som Touchstone Pictures, som hör till Disney. Styrelseledamöter som har kontrakt med Touchstone är mer sannolikt att erbjudas jobb produceras av Touchstone.

Ibland aktörer väljer att bilda ett produktionsbolag att fullfölja sina egna konstnärliga mål. Till exempel har skådespelerskan Drew Barrymore hade framgångar med sin lilla produktionsbolaget, Flower Films. Hon har producerat populära filmer som Fever Pitch , Charlies änglar och 50 First Dates .

Vissa aktörer kommer att dela producera poäng med ett produktionsbolag. Detta tenderar att betyda att de har bidragit en del av sina fonder till projektet. Generellt är dock hanterar produktionsbolaget saker som anställer statister, som handlar om rättsliga frågor som rör filmning och arbetskraft, och att redigera filmen.

Om ett produktionsföretag inte är ansluten till en studio, kan det ha att jobba hårt efter det att filmen blir att få det distribueras av en studio. Konst och oberoende filmer har ofta svårast att detta område, eftersom de inte får stor spridning. Vissa filmer får endast säljas till video eller får saluföras till TV istället. I de flesta fall är filmer gjorda med hjälp av ett produktionsbolag som väl har råd att distribuera filmen.

ett produktionsbolag som jobbar som producerar livespelningar får arbeta specifika för ett område. Till exempel Bill Graham Presenterar var en av de största San Francisco Bay Area produktionsföretag för en lång tid innan Graham död. Detta företag skulle arbeta med bokning, ordna för att ta emot ljud och visuella behov och anställa människor till personal teatrar för vissa föreställningar.

Ofta med en show som produceras av Bill Graham innebar i huvudsak en hade "kommit" som artist, eftersom oftast bara stora namn fick Bill Graham behandling. Det var mycket svårt att få boka rum på stora arenor i San Francisco-området utan att arbeta med Graham produktionsbolag.

hade dock stora artister i allmänhet eget produktionsbolag, som hade till gränssnitt mot alla lokala företag för att uppfylla talang på en turné. Ett produktionsbolag för en liveakt kan innefatta roddare, direktörer, ljud människor och designers konst. De hjälpte faktiskt ger ut visa folk skulle titta utvecklas bor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.