Vad är ett gratis konferenssamtal?

flesta organisationer som använder ljudkonferenser tjänster väljer att anlita en pålitlig konferenssamtal leverantör. Normalt finns det ett fast belopp per minut per anslutning till konferensen som faktureras till avsändaren av samtalet. Det finns dock ett annat alternativ som kan vara till stor hjälp för ideella organisationer och företag som inte har möjlighet att budgetera en massa pengar för telefonkonferens tjänster. Detta alternativ är en gratis konferenssamtal tjänst. Med ett gratis konferenssamtal, det finns inga avgifter faktureras kunden för konferensen, så det finns ingen faktura att betala. Här är lite information om hur fri konferenssystem fungerar, och när tjänsten får ett hållbart alternativ.

Vid tidpunkten valts av beställaren, deltagare och den mottagande ringa till konferensen bron, och ange en förutbestämd lösenord när du uppmanas att ett automatiskt meddelande. Alla som går in lösenordet skickas in i en säker konferenssamtal, där alla parter är fria att verbalt interagera med varandra. Det finns ingen aktör hälsning eller intervention. Processen för några kostnader konferenssamtal är helt automatiserad.

Det första man måste förstå om den fria konferenssamtal är att det inte är helt gratis. Varje deltagare kommer att bära kostnaderna för att göra en långväga samtal för att koppla med konferensen bron. Avgifterna kommer inte att visas på en faktura som utfärdats av den fria konferenssamtal leverantör, utan som en avgift till protokollet genereras på varje deltagare individuella telefonräkning med kostnader beroende på vilken typ av långväga plan han eller hon har på plats. Begreppet fri Conferencing är baserat på det faktum att telekonferensen tjänsteleverantören inte ut setup avgifter, eller utfärda avgifter för användningen av deras linjer. Processen är strikt en anslutning till en vägtull konferenssamtal, i praktiken en rad fjärrsamtal att alla råkar sluta i en gemensam konferens.

Fri leverantörer konferenssamtal kan erbjuda den här typen av tjänst av två skäl . För det första är deras inkomstkälla mängden trafik som genereras på trädstammar eller linjer som avslutas på deras konferens broar. Varje minut någon använder en av sina linjer för ett möte, att de intäkter. För det andra, gratis konferenssamtal tjänster kräver väldigt lite i vägen för utrustning och personal. Detta innebär en mycket låg driftskostnad som enkelt kan omfattas av konsekvent användning av sina anläggningar.

Naturligtvis finns det sätt att göra gratis konferenssamtal helt gratis. En metod är att använda en mobiltelefon för att ringa till mötet. Om du normalt inte använder rätt bank minuter mobiltelefon under faktureringsperioden är kostnaden för deltagande i den fria konferenssamtal verkligen gratis. Dessutom, om det långa avståndet plan för din fasta tjänsten ingår en fast månadsavgift för obegränsad fjärrsamtal, betalar du inget extra att delta i ett gratis konferenssamtal.

Fri konferenssamtal tjänster har vissa nackdelar. Till exempel linjer finns tillgängliga på en först till kvarn basis. Om du har ett stort antal deltagare som behöver samlas till en telefonkonferens, finns det inga garantier kommer det att finnas tillräckligt med rader under arbetstid. Dessutom finns det oftast inte möjlighet att få stöd från en operatör i händelse av bakgrundsljud eller någon annan störning under den fria konferenssamtal. Men för en organisation som bara behöver en halv dussin förbindelser under en lågsäsong tid, ett gratis konferenssamtal tjänst kan fungera mycket bra och hjälper till att hålla budgeten intakt på samma gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.