Vad är ett Prepaid serviceplan?

Förutbetalda serviceplaner är företagstjänster planer som kräver att betalning ske i förväg för att få en tjänst som erbjuds av en viss leverantör eller leverantören. Ibland kallad en pay as you go plan , den förbetalda tjänster planen ger konsumenten rätt att aktivt kontrollera sin användning av de tjänster som erbjuds. Detta i sin tur gör det mycket enklare att hantera den totala kostnaden för tjänsten från en månad till nästa.

En av de vanligaste exemplen på en förbetald tjänst plan med mobiltelefoner. Service planer av detta slag ofta kräver att abonnenten köpa sin mobiltelefon, välj sedan och betala i förskott för ett visst antal samtalstid minuter. Detta protokoll kan användas för att ringa och ta emot telefonsamtal, eller för att skicka och ta emot textmeddelanden. Idag finns ett litet men växande antal pay as you go mobila tjänsteleverantörer som även erbjuder begränsad tillgång till Internet.

I vissa länder är det också möjligt att använda sig av en förbetald tjänst plan för att säkra naturgas för uppvärmning och matlagning ändamål. Leverantörer ge naturgas när kunden betalar för beställning upp fronten. Vanligtvis är denna typ av förbetalda plan för naturgas på landsbygden än i städer inom landet.

När det kommer till en förbetald cell serviceplan, är den faktiska kursen per debiteras minut ofta högre än på abonnemang planer som erbjuder en bank minuter varje månad för ett lågt pris. Men för någon som har kredit frågor eller som helt enkelt inte använder mobiltjänster så ofta, går med en förbetald tjänst planen kan det idealiska tillvägagångssättet. Alla på en stram budget kan bevaka hans eller hennes behandling och se till att de inte överskrider den mängd som reserverats för att köpa minuter i någon ge månad. Låg volym användare kan ibland köpa en liten mängd minuter och har inga fler kostnader mobiltelefon i två till fyra månader.

Välja rätt förbetalda tjänster plan kan ta lite tid. Som flera leverantörer har börjat erbjuda cellulär och andra tjänster som använder ett förbetalt plattform, har konkurrensen om dessa tjänster betydligt. Detta har lett till vissa pay as you go som erbjuder incitament för att attrahera och behålla kunder, medan andra helt enkelt sänkt per minut de debiterar kunderna. Eftersom tjänsten planen avtal som behövs med förbetalda tjänster tenderar att vara öppna, en kund alltid kan byta leverantörer utan rädsla för att betala böter för att gå med en annan leverantör. Detta innebär att förbetalda tjänster som normalt är beroende av en kombination av god service och bra priser att fortsätta växa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.