Vad är en Small Business Loan?

Ett litet företag lån är ett lån som ger ekonomiskt stöd till ett litet företag. Den exakta definitionen av "små företag" varierar beroende på organ som utför definiera. Vissa människor definiera ett litet företag med ett visst antal anställda, medan andra fokuserar på årsinkomster eller deras affärsmetoder vid utarbetandet av en definition. Små företagslån är viktiga instrument för människor som arbetar småföretag.

Det finns ett antal olika typer av små företag lån. Vissa är utformade för nya företag, då de ofta är utan säkerhet, eftersom lånet sökande har inget att pant som säkerhet. I andra fall kan ett nytt företag lån utfärdas till personer som är villiga att tillbaka lånet med deras hem eller någon annan stor tillgång. I vissa nationer, myndigheter hjälpa nystartade genom att tillhandahålla försäkring för oprioriterade småföretag lån, så att människor kan få tillgång till startkapital.

Andra små företag lån är utformad för företag som redan är etablerade. Lånet kan tas ut för att renovera lokaler, köpa fastigheter, expandera, investera i ny utrustning, eller lager inventering. Exempelvis kan ett företag ta ut ett lån till lager inventering före semesterperioden, räknar med att försäljningen av semesterresor att återbetala lånet.

Små företagslån kan också ge rörelsekapital till företag som behöver mer pengar flöde. De används ibland för att finansiera kriser som mötet lönerna eller att klara av oväntade kostnader. Eftersom många nationer stöder idén om att små företag och vill uppmuntra sina medborgare att starta och driva egna företag, ibland är det möjligt att få ett litet företag lån som utfärdas av en myndighet, vanligen med en nedsatt ränta och gynnsamma återbetalningstid.

Få ett litet företag lån kan vara svårt, eftersom många långivare gäller små företag som riskabla låntagare. Det kan hjälpa att arbeta med en bank som du redan har inrättats, som din meritlista som en individ kan anses vara av banken när det utvärderar ett låneansökan. Myndigheter kan också ge förslag eller hjälp att ansöka om småföretag lån. Andra människor vänder sig till privatpersoner och företag för start lån, förlita sig på dessa investerare att få sina företag att gå.

En bra resurs för information om hur ett litet företag lån är ett lokalt litet företag sammanslutning eller handelskammare. Medan personalen på dessa organisationer inte kan erbjuda lån, kan de pekar människor i rätt riktning för att få dem igång med ansökningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.