Vad är en Money Order Service?

En tjänst postanvisning är en som gör enkla finansiella transaktioner som omfattar, men är inte begränsade till postanvisningar. Andra tjänster kan omfatta tjänster banköverföring och, åtminstone på vissa områden, valutaväxling också. I många fall kommer en postanvisning tjänst erbjuder också checkavgifter tjänster upp till ett visst belopp.

I de flesta fall finns det en fast avgift för en postanvisning. Övriga pengar tjänster, såsom checkavgifter eller via elektronisk överföring, kan medföra en avgift baserad på beloppet i transaktion, ofta tänkte på en glidande skala eller på grundval av en procentsats. Avgiften för en postanvisning är vanligtvis mindre än 2 dollar US-dollar (USD), och på många ställen är det möjligt att hitta tjänster postanvisning för mindre än $ 1 USD. Detta gör det till ett mycket rimligt alternativ för dem som inte har kontroll konton.

Typiskt, betalning krävs vid den tidpunkt då tjänsten utförs. I vissa fall kan en postanvisning tjänst erbjuder också avlöningsdag lån, vilket innebär att det finns möjlighet till ett kortfristigt lån. Naturligtvis kommer detta att medföra en extra kostnad, ofta mycket högre än de flesta andra tjänster som erbjuds. I fall var betalningen sker omedelbart kommer verksamheten ofta kräver kontanter för penningtransaktioner.

Anledningen postanvisningar ofta tvingas betalas med kontanter eftersom pengarna så är en garanterad check. När publicerades har det skulle följas i de flesta fall. Därför måste företaget skydda sig mot bedrägerier genom att kräva kontant. Acceptera kontroller eller kreditkort som betalning för en postanvisning leder till större risk för det företag som utfärdar postanvisning.

I de flesta fall kommer en postanvisning serviceställe sedan en postanvisning på plats och ger det till kunden. Postanvisningar tenderar att se ut nästan exakt som kontroller, men oftast har orden "pengar för" väl synligt någonstans i ansiktet. Den kommer att innehålla en plats att skriva in namnet på det företag eller person för vilken betalningen är tänkt, kommer att inkludera belopp och kontonummer för pengarna ordning.

En person kan behöva en postanvisning tjänst även om de inte har ett checkkonto. Ofta kan de enskilda berörda om att acceptera en personlig check från en annan individ de inte vet eftersom det inte finns någon garanti för att personen har tillgängliga medel för att täcka beloppet på checken. Vidare i fall där ett företag har fått en returnerad kontrollera om tillräckliga medel, kan den kräva att enskilda att inkomma med betalning i en garanterad form. Vanligtvis en postanvisning eller bankväxel kommer att uppfylla detta krav.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.