Vad är en Kyckling entreprenör?

bli en kyckling företagare har mycket lite att göra med överste Sanders, Frank Purdue eller Kenny Rogers, även om man kan göra ett argument för landet sångare och stekt kyckling entreprenör. I själva verket är en kyckling entreprenör någon som har ett andra företag samtidigt behålla ett heltidsarbete i hans eller hennes valda området. Till exempel kan en skatt revisor för ett stort företag väljer att öppna en privat företagsskatt preparatet på nätter och helger, eller en professionell kock kan äga en liten bistro på sidan.

Ursprunget av begreppet "kyckling företagare" kan började få vid en tidpunkt då ett antal potentiella investerare var bokstavligen erbjuds stekt kyckling franchise lika lukrativ sidan företag. Investeringarna i dessa fast-food verksamheten inte tvingade ägarna att lämna sina ordinarie jobb, eftersom kvalificerade arbetare och chefer skulle ansvara för den dag till dag operativa behov. En stekt kyckling företagare endast skulle behöva ägna ett par timmar i veckan övervaka och främja verksamheten.

Andra källor säger sökordet i "kyckling företagare" är kyckling . Många människor har drömmar om att sluta sin primära jobb helt att driva småföretag ägande, men de är helt enkelt för "kyckling" att skära av alla band till en säker inkomst med förmåner. Genom att bli en kyckling entreprenör, en spirande småföretagare kan fortfarande träffa sina ekonomiska förpliktelser och samtidigt lära sig linor av ett nytt företag. Om litet företag eller franchise investeringar fungerar framgångsrikt, då och först då skulle en kyckling företagare överväga att sluta sin främsta inkomstkälla.

Om nuvarande Statistiken är sant, det finns ett antal tvingande skäl till varför någon kanske vill vara en kyckling entreprenör i stället för en småföretagare. Enligt Small Business Association (SBA), nästan hälften av alla småföretag misslyckas inom ett år. Ännu mer alarmerande, uppskattningsvis 90 till 95 procent av små företag misslyckas inom fem år. Med denna statistik att överväga, är det inte konstigt att många vill bli småföretagare fortsätta kyckling företagare åtgärd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.