Vad är en Interior Design Show?

en inredning visar är en händelse som innefattar visar nya trender och design för inredning. Designers och säljare i inredningen företagsregistret för visning montrar att ställa ut sina konstruktioner och produkter till deltagare i showen. Varje utställare finns en monter, och förteckningar över utställare och deras monter finns vanligtvis tillgängliga vid ingången till den inre utformningen show så ska gå kan planera vilka montrar att besöka. Inredning visar hålls i regel i en arena eller kongresscenter där det finns gott om parkeringsplatser och lätt tillgång till kollektivtrafik. Visar för design industrin kommer sannolikt att hållas varje år och löper över flera dagar, som i slutet av veckan under helgen.

Inredning visar att ett företag hem produkt, formgivare, återförsäljare köpare , design publicering journalister och konsumenter tillsammans. Konsumenterna deltar i visar att få idéer och anse att produkter hem förbättring köpa till sina hem, samtidigt som design publicering reportrar intervju designers och fotografera och /eller skriva om ny design trender för historier för sina tidskrifter och tidningar. Köpare för butikerna som säljer produkter hem design delta i en inredning visar att leta efter nya objekt för sina affärer, samtidigt som inredare inför nya möjligheter för produkter för användning i konstruktioner för sina kunder. Hem produktbolag hyra monter utrymme på inredning visar att marknadsföra sina produkter eller tjänster.

Mest inredning visar har ett stort utbud av leverantörer som säljer allt från, som kylskåp för tillbehör som område mattor. Eldstad företag kan visa sina senaste mantlar och värme mönster i deras bås, medan ett mattor verksamhet "uppvisar kan ha prover av dess nyet typer av mattan. Remodeling experter kan också visas ett hem formgivningen visa att främja sina renovering tjänster genom att dela ut broschyrer och visitkort till sitt bås och tala till deltagarna om det arbete de utför.

Demonstranter och högtalare kan vara en del av en inredning show. Till exempel kan renoverare demonstrerar tekniker skåp byggnad eller värd ett seminarium om vad man ska tänka på när remodellering ett hem, medan högtalarna kan vara kändis inredningsarkitekter. En kändis inredningsarkitekten är en som har sin egen show tv-design och har fått en fläkt följande. Celebrity designers kan hjälpa till att locka deltagare till en inredning show.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.