Vad är Senior Fellow Research?

En Senior Fellow forskning position är normalt återfinns i ett universitet eller forskningsinstitut. Titeln används för att indikera en akademisk anställd som arbetar med forskning inom sitt område. Även om många äldre kolleger forskning tjänstemän arbetar i vetenskapen, är denna ståndpunkt också i humaniora och samhällsvetenskap.

Det finns två vanliga organisatoriska strukturer som inkluderar en Senior Fellow forskning position. Den vanligaste strukturen återfinns inom en laboratoriemiljö. Huvudsökande är chef för forskargruppen och bestämmer forskningsområde. Den äldre kolleger som forskare rapporterar direkt till Principal Investigator. Denna person undviker normalt ansvar för andra anställda, utan fokuserar på själva forskningen.

Inom humaniora eller samhällsvetenskap, Senior Fellow forskning åligger ofta arbetar oberoende, utan att rapportera till en princip utredare. Hans eller hennes forskningsområde behöver inte granskas eller godkännas av någon annan innan arbetet kan börja. Istället kan de utforska och publicera i sin egen rätt. Sysslar med forskning kring industrin kräver en kombination av självdisciplin, fokus och akademisk kompetens. Det finns mycket lite allmänt erkännande av forskning genombrott, och människor som behöver denna typ av svar skulle vara bättre lämpad att arbeta med ett annat fält.

För att vara berättigad till denna typ av ställning som är kandidatländer skall ha avlagt doktorsexamen i ämnesområdet. Denna process tar mellan sex och 10 år på heltid universitetsstudier uppnå. Under denna tid är alla doktorander krävs för att slutföra unika forskning, publicera en bok om sina resultat, och försvara sina påståenden att en kommitté av ämnesexperter.

I USA är detta läge betraktas som en språngbräda att bli fullvärdig forskare eller professor. En forskare finansieras så att han kan ägna sin tid helt åt forskning. En professor har undervisning, förutom forskningsprojekt och förväntningar publicering. Senior Fellow forskare måste avgöra vilken karriär de vill följa.

sysselsättningsmöjligheter tillgängliga varierar kraftigt, baserat på området för forskning, produktionskvalitet, i offentliggöranden, och acceptans av det mer omfattande akademiska världen. Nästan alla vetenskapliga forskningsprojekt eller studier är skrivna upp och publiceras i en akademisk granskning. Syftet med denna process är att utbyta kunskap och för att öka den profil av författaren. En högt uppsatt karl som forskare kan också hittas i en särskild forskningsinstitution, om offentliggörande är normalt förväntas som en del av sysselsättningen kontakt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.