Vad är Retractable banners?

Retractable banners är en av de mest populära sätten att få ett företag meddelanden eller reklam till en publik. Retractable banners är iögonfallande, billigt och lätt att använda. Retractable banners kan monteras på mindre än en minut och demonteras lika lätt.

Retractable banners liknar skärmar filmprojektor. De kallas ibland för roll-up banners, eftersom det är precis vad de gör. Retractable banners har en rekyl mekanism som gör att bannern ska vara sår tillbaka till sin egen sak.

banner ärende skyddar grafik på bannern under transport. Allt du behöver när du är på plats är låsa upp banderollen fall skjuta upp banderollen och haka fast den på sin stång står. Retractable banners ge maximal synlighet till förbipasserande på en utställning. Grafiken eller reklam kan vara allt från företagslogotyper och beskrivningar till fotografier på personer. Banner företag har nu tekniken att skriva ut nästan allt på en banner.

Retractable banners är ett billigt sätt att reklam ditt företag. De banners och grafik på dem bör ställa dig tillbaka mellan 100 och 300 dollar (USD). Prisskillnaden kommer från storleken på displayen och detaljer som används i grafiken. Enkel färg företagslogotyper borde vara billigare än att skriva ut fotografier och bilder på bannern.

Tänk om varje utställning, mässa eller någonstans ett stort antal människor samlas för en händelse. Det kommer nästan alltid vara fällbar banners på displayen. Detta beror på att när människor ser en banderoll med något tryckt på den, deras nyfikenhet nästan alltid blir det bättre av dem. Finns det något nytt på det att de inte har sett förut? Även om det inte är, har du lyckats locka dem till din monter, och det är ett av det uppfällbara bannern viktigaste jobb. Resten är upp till dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.