Vad är Online öppen registrering?

Online öppen registrering kan syfta på ett antal olika saker, men ofta har att göra med att anmäla sig till förmån paket som kan erbjudas av en arbetsgivare eller en statlig myndighet /tjänst som Medicare. Termen, öppen, gör denna typ av inskrivning mycket annorlunda än att bara online inskrivning. Onlineregistrering kan inträffa när som helst, men online öppet tillträde brukar innebära en viss tid där alla människor tillhör en anställningsort eller myndighet måste vidta vissa åtgärder.

Till exempel har USA hälsoprogrammet Medicare online öppet tillträde perioder för vissa delar av sitt program. Varje år folk kan ändra saker som Medicare Advantage planen, om de har en, eller den grupp som administrerar Medicare del D, receptbelagda läkemedel täckning. Öppna inskrivning sker vid något olika tidpunkter för varje av dessa, så det är viktigt att hålla sig à jour med tidsperioder tillåtet. Om inga ändringar görs täckning tenderar att fortsätta som den tidigare.

Förr i tiden då de flesta företag erbjuder försäkringar eller andra förmåner till anställda, arbetstagare har fyllt i formulär på vilket försäkringsskydd eller annat som de ville och överlämnade denna information till mänskliga resurser. Ett växande antal företag, särskilt de med ett stort antal anställda, som nu har online öppet tillträde perioder där arbetstagarna kan göra ändringar. De kan lägga till eller tappa täckningen för en make eller underhållsberättigade, livslängden uppgår försäkring, välja olika belopp som skall återkallas för en hälso-sparkonto eller 401K, välja ny hälsa planerna om de erbjuds, och många andra saker.

Till skillnad från Medicare, om en anställd inte fylla i denna information kan de inte har någon täckning när det nya året eller nya räkenskapsperioden börjar. Det är mycket viktigt att de anställda förstår online öppet tillträde tidsfrister. Eftersom vissa anställda inte kan få tillgång till en dator är det lika viktigt att personalpolitiken enheter ger tillgång online eller papperskopior av alla handlingar.

Ibland online öppet tillträde hänvisas till registrering på högskolor. Vissa universitet ger människor möjlighet att registrera sig genom klass eller enhet stående. När denna tiden går börjar en öppen registrering period, för dem som missade sina tidigare möjlighet att registrera och för inkommande studenter. Denna registrering period är ibland avslutad online.

Andra måste stå i kö på college, försöker återskapa deras schema med några minuters mellanrum, eftersom fler klasser nära, en skakande upplevelse. Förvisso är online metoden mer praktiskt. Det finns oftast en total inskrivning period för college, men ibland högskolor ge de studerande av eventuella gällande att lägga till eller släppa klasser flera veckor i den nya termin eller kvartal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.