Vad är Office Condominiums?

Office Condominiums fungerar i stort som sina privata bostäder motsvarigheter. I stället för att hyra en svit av kontor, vissa företag köper en enskild enhet i ett kontor villa komplex. De gemensamma områdena är delägt av alla hyresgäster och en styrelse vanligtvis övervakar landskapsskötsel och andra frågor underhåll. Office ägarlägenheter skapas ofta som en del av en blandad användning renovering i centrala delar av medium till mindre städer.

Det finns vissa fördelar och nackdelar med kontor ägarlägenheter. Ett plus är ökad äganderätt jämfört med hyra eller leasing motsvarande utrymme. Hyresrätter är alltid under kontroll av en hyresvärd, vilket innebär att månatliga hyran kan höjas eller hyran upp med kort varsel till hyresgästen. Genom äger rum, kan företag i kontor fastigheter undvika sådana överraskningar. Den månatliga inteckning bör förbli relativt stabil under hela lånets löptid.

Office Bostadsrätter är idealiska för yrkesverksamma och företag som säkert kan förutsäga sina permanenta utrymme behov. En arkitektonisk företag eller små reklambyrå skulle kunna göra bra i kontor fastigheter, men en spirande tillverkande företag skulle kunna hitta framtida expansion nästan omöjligt. Det kan också finnas begränsningar för den typ av verksamhet som kan hållas i tjänst ägarlägenheter. Anläggningarna får inte kunna rymma alltför kund parkering, till exempel.

Ett plus för de fastigheter leasing kontor är fördelen med blandad användning byggnader. Det är inte ovanligt för restauranger, butiker och andra försäljningsställen som konsument dela utrymme med kontor ägarlägenheter. Detta innebär att anställda i dessa kontor inte behöver åka långt för underhållning och mat. Blandad användning byggnader med kontor fastigheter tenderar att vara beläget i centrala områden eller andra hårt trafikerade affärscentrum.

Överraskande nog har begreppet kontor fastigheter inte omfattas av många av de största amerikanska städerna. Istället är de flesta belägna i medelstora städer som Phoenix, Arizona och Portland, Oregon. Den långsiktiga avkastningen på investeringar för utvecklare kontor villa har visat sig vara en blandad kompott.

under lågkonjunkturer, kan större företag investera i kontor Condominiums för att konsolidera avdelningar. Mindre företag kanske inte ser fördelarna med lägenheten ägande om deras nuvarande hyra eller arrangemang leasing verkar positiva. Office Condominiums är ofta byggda på "Om vi bygger det, kommer de att" affärsmodell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.