Vad är Kreditkort Terminaler?

Kreditkort terminaler är maskiner som är konstruerade för att behandla kreditkort i detaljhandeln inställning. Det är nödvändigt att använda en terminal kreditkort när kör kreditkort, som terminalen kommunicerar med kortutgivaren för att säkerställa att kortet är giltigt och att det inte finns ett block eller hålla på kreditkortet. Många stilar och mönster med ett sortiment av alternativ finns tillgängliga från flera tillverkare, varav många lag med banktjänster för att tillhandahålla terminaler kreditkort för företagen när de öppnar ett konto för att behandla kreditkort.

kreditkort terminalen används vid försäljningsstället. När en kund vill använda ett kreditkort för att betala för varor eller tjänster, är kortet swiped via en terminal som läser av informationen på magnetremsan inbäddat i kortet. Kreditkortet terminalen kommunicerar med en centraldator, som bekräftar att kortet är giltigt och att kunden har tillräcklig kredit för transaktionen. Inom några sekunder, studsar ett godkännande tillbaka till kreditkort maskin, som bekräftar att transaktionen är giltig och utfärdar ett kvitto. Om det finns ett problem, är en felkod visas, vilket indikerar att kreditkortet är inte giltigt, kunde inte läsas av maskinen, eller det kan vara stulen.

Det finns två grundmodeller för kreditkort terminaler. Vissa är konstruerad för att drivas helt bakom disken av expediten. Kunden ser inte eller interagera med terminalen, som kan integreras i ett försäljningsställe system, direkt överföring av uppgifter till datorn om transaktionen. I andra fall är kreditkort terminaler tänkt att användas helt och hållet av kunden, vilket ofta är fallet vid snabbköpet kontrollera montrar. När kreditkort terminaler har aktiverats med betalkort förmågor är de som upprättats för kundens användning,

så att kunden kan ange sitt personnummer.

Några små företag utan ett försäljningsställe system använda fristående kreditkort terminaler. I slutet av dagen, skriver kreditkort terminalen en slutrapport som måste förenas med resten av de finansiella rapporterna för verksamheten. I andra fall är det kreditkort terminalen integreras i försäljningsstället system, vilket skapar en central rapport i slutet av dagen med alla de finansiella uppgifter.

I båda fallen, då ekonomisk data överförs via terminaler kreditkort, pengar överförs till kontot för verksamheten från kortinnehavarens konto. I slutet av månaden, får företaget ett uttalande från kreditkortet processen begära en procent av det totala kreditkort inkomst. Vanligtvis finns det också en per-kort handläggningsavgift.

För konsumenter som undrar om miniminivåer kreditkort eller företag som vägrar att acceptera kreditkort, de bysantinska betalningssystem är oftast att skylla. De flesta företagare skulle vilja kunna acceptera kreditkort, eftersom de är populära efterfrågan. Däremot kan kostnaderna för bearbetning vara mer än att företaget kan bära, särskilt när det gäller ett litet företag som inte kan förhandla om bättre avtalsvillkor.

Många kreditkort terminaler kommer med en inbyggd skrivare, medan andra är utformade för att produktionen till en annan kvittoskrivare. I båda fallen är två kopior av kvittot tryckt så att kunden kan teckna en för butiken bokföring, och kunden kan ta en hem. De flesta företag håller undertecknat register i upp till ett år före deponering dem väl typiskt fragmentering dem att eliminera personlig information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.