Vad är Data Entry Outsourcing?

När ett företag tar arbetet inmatning de har, och skickar det till en särskild inmatning företag, eller en frilansare är detta datainmatning outsourcing. Det betyder bara att företaget som uppgifterna tillhör inte fysiskt svarar för behandlingen arbete, utan istället handlar det ut till ett annat företag eller enskilda. Datainmatning är handlingen att transkribera skriftliga dokument till data, eller överföring av en typ av elektronisk data till en annan.

Dessa uppgifter skulle kunna innebära namn och adresser, datorprogrammering information, journaler, eller ekonomisk information, för att bara nämna några. Människor som excel på inmatning är mycket detalj orienterade, är snabba maskinskrivare, och kan kontrollera sitt arbete för fel eftersom de går. Företagen använder datainmatning outsourcing för att spara tid och pengar, men naturligtvis finns det en avgift i samband med att lägga ut arbetet är det ofta mindre än det skulle vara att anställa någon direkt att göra det.

Ett företag eller frilansare vars enda specialisering är inmatning av data kommer sannolikt att kunna få projektet genomfört en mycket snabbare också. Verksamheten lämna de uppgifter som kan ställa en konkret tidsfrist, och arbetet kommer att garanteras ska fyllas i av denna tidsfrist. De flesta datainmatning företag har en pool av frilansare, en uppsättning av hel-eller deltid anställda, eller en kombination av båda. Vissa datainmatning företag kommer lägga ut sitt arbete till havs också, men de kommer i allmänhet tillhandahålla denna information till sina kunder.

De flesta datainmatning outsourcing företag erbjuder någon form av sekretessavtal garanti för att kontrollera att uppgifterna kommer förbli trygg och säker. Dessutom kan företaget också erbjuda en kvalitetsgaranti, liksom fördelarna av att ha utbildad personal gör jobbet. Naturligtvis, för små projekt och projekt med längre tidsfrister, med hjälp av en erfaren frilans är en annan möjlighet för inmatning av data outsourcing. Datainmatning outsourcing är särskilt attraktivt för företag som endast tillfälligt behov av tjänsten, exempelvis för produktion av års-eller halvårsvis rapporter.

Att arbeta för en datainmatning företag kan också vara en bra sysselsättning möjlighet. Många företag som gör datainmatning arbete kommer att utbilda nya medarbetare på plats och sedan låta dem arbeta hemifrån deltid eller heltid. Att arbeta som frilans kan vara ett bra sätt att tjäna extra inkomster på sidan, och ofta ger stor flexibilitet när det gäller arbetade timmar och arbetsbörda. Var försiktig med datainmatning outsourcing bedrägerier som utlovar höga inkomster att arbeta hemifrån eller bolag som kräver en avgift för att få uppdrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.