Hur öppnar jag en Cupcake Cafe?

Du kan öppna ett cupcake café med en smart affärsplan och riktigt bra recept kvalitet. Naturligtvis kommer du också att behöva utrustning, leverantörer, personal och ett utmärkt läge. Läget är nyckeln, för om du har ett cupcake café och inte en restaurang, måste du se till att göra tillräckligt försäljning. Sälja lådor med cupcakes till barnkalas, bröllop och kontor möten kan hjälpa dig att öka din försäljning och ge tilltalande, efterfrågade produkter till kunderna.

En plats i närheten av en busshållplats, teater, höghus och ett gymnasium skulle vara perfekt för din cupcake café eftersom du måste rikta in kunder som inte vill ha en hel måltid. Din affärsplan bör omfatta en noggrann studie av bagerier, kaféer och andra potentiella konkurrensen i ditt område. Din cupcake produkter bör utsökta och av högsta kvalitet och objekt som kunderna inte kan hitta någon annanstans i närområdet. Du bör spendera tid på att utveckla produkter och cupcake specialerbjudanden paket som inte enkelt kan kopieras av dina konkurrenter.

du även måste överväga vad drycker att erbjuda i din cupcake café. Återigen anser behov och önskemål av dina potentiella kunder och vad konkurrenterna har att erbjuda. Att skapa effektiv "cupcake gå" tjänst plus några bekväma äter i rymden är troligen den bästa metoden för att din café.

Om du hoppas att locka till tidig morgon skola och arbete pendlare, utveckla cupcakes lämpliga för tidigt på dagen är en bra idé. Du kan annonsera morgon cupcake och specialerbjudanden kaffe till exempel. Cupcake smaker såsom äpple kanel och blåbär citron bör populär som morgon alternativ och hjälper dig att konkurrera med lokala munk, kaffe och snabbmatställena till frukost trafik.

Six Pack specialerbjudanden på din diverse cupcakes kan vara en bra marknadsföringsstrategi. När folk kommer in för en enda cupcake, kan du uppmuntra dem att ta hem din sex-pack särskild av deras favorit cupcakes. Om dina produkter är prisvärda och helt utsökt, bör det inte ta lång tid för ryktesvägen att sprida genom ditt affärsområde. Självklart ska du aldrig lita på rykte ensam, utan alltid genomföra din marknadsföring och planer reklam.

Skapa en intressant och bekväm miljö ger en välkomnande touch till din cupcake café som kan hjälpa till att hålla ditt bord fyllda med kunder. Tänk målar väggarna i ganska cupcake glasyr färger utan att gå överbord. Snarare än att använda vanligt utilitaristiskt vit restaurang rätter, anser avrunda en leverans av stämmer blommiga koppar och fat från secondhandbutiker. Ett tefat är den perfekta storleken plattan för en cupcake och de många blommönster kan ge din café en unik och vacker look som går bra med cupcakes.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.