Hur blir jag en Auktionsfirmor?

Om du är intresserad av att veta hur man blir en auktionsförrättare, bör du förstå att denna typ av arbete innebär en hel del mer att helt enkelt lära sig att tala snabbt och köra budgivning del av processen. Det finns mer än ett sätt du kan få den nödvändiga utbildningen. En av dem är att få ett jobb på ett auktionshus och lära på jobbet, och en annan är att ta en kurs på en skola eller på högskolenivå.

Det första du bör göra när ni vill bli en auktionsförrättare är att ta reda vad som krävs i ditt tillstånd att göra denna typ av arbete. Vissa stater kräver att alla auktionsförrättare ha tillstånd och passera en skriftlig tentamen innan de kan arbeta som auktionsförrättare. Du kan också behöva limmas och passera ett kriminalregister kontroll.

En fördel med att lära sig bli en auktionsförrättaren genom att få ett jobb på ett auktionshus är att du reda på vad arbetet är som från grunden. Många företag erbjuder denna typ av tjänster är familjeägda företag, men det betyder inte att du inte kan ansöka om en intrade-nivå arbete i en av dem. Din dröm om att kunna bli en auktionsförrättare kan börja med att göra en del av arbetet med att sammanställa föremål till salu. Dessa typer av funktioner kommer troligen att ta upp den största delen av din tid efter att du har blivit en auktionsförrättare, eftersom de händelser som äger rum samma dag som försäljningen är bara en liten del av vad en auktionsförrättare gör.

Den andra möjligheten för människor som vill bli en auktionsförrättare är att ta en kurs i ämnet. Tillsammans med att lära sig att köra en auktion genom bud på ett snabbt sätt, en bra kurs kommer även att lära dig något om försäljning och marknadsföring. Utan en stadig ström av potentiella kunder och ger dig objekt eller fastigheter till salu, kommer företaget inte att kunna hålla sig särskilt länge.

Vissa högskolor erbjuder kurser som förbereder dig för att bli en auktionsförrättare. De varierar i längd från några veckor till en hel termin. Att vara bekväm inför en publik är en viktig del av jobbet, och du skulle ha nytta av utbildning i att tala offentligt om du vill driva denna typ av arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.