Vad betyder en kiosk Business göra?

En kiosk är ett monter-liknande område som är öppen på en eller flera sidor. Grossister säljer en mängd olika objekt från en kiosk, med tidningar, mat och presentartiklar som några av de vanligaste varor. En kiosk företag är oftast placerad i en galleria eller utomhus shoppingområde, men kan hittas nästan överallt att personer som regelbundet går förbi.

Begreppet "kiosken" kommer från det turkiska ordet för "paviljong". Den ursprungliga turkiska paviljongerna var strukturer bestående av ett tak med pelare för stöd, ungefär som en västerländsk lusthus. Termen lånades av de franska och belgarna att hänvisa till tidningen står. Den antogs av britterna i mitten av 1800-talet, när den kom ut hänvisning till tidningen står.

En modern kiosk verksamhet är ibland införts för att ge en add-on tjänst för ett större företag. Maskiner såsom bankomat (ATM) och bodar biljett är ofta som kiosker. Dessa maskiner är anslutna till en storskalig verksamhet, och är avsedda att ge en bekvämlighet för sina kunder.

Ett köpcentrum eller utomhus centrum är den vanligaste platsen att hitta handlare bemannad kiosk företag. Ibland kan dessa små bås ser ut som kärror, som påminner om gårdfarihandlare från århundraden tidigare. Handlaren betalar en hyra till ägaren av köpcentret för användningen av kiosken.

Kunder promenad vid kiosken och kan enkelt visa objekt till salu. Försäljningen intresseföretag hälsar kunder när de går av och försöka rikta deras uppmärksamhet. Ibland är demonstrationer av produkten som hölls på plats. Konsumenterna sedan köpa saker direkt från kiosken.

För någon som börjar ett företag, en kiosk företag är en utmärkt plats att komma igång. Startavgiften är betydligt mindre än en traditionell butik, med utbudet i allmänhet mellan $ 2. 000 och $ 25. 000 US-dollar, till stor del beroende på vilken produkt som säljs. Hyresbetalningarna för små bodar är betydligt lägre än avgifterna för en hel skyltfönster. De ger ansikte mot ansikte interaktion som merparten av försäljningen intresseföretag i ett skyltfönster inte lämnas. Portabilitet är en annan stor fördel eftersom processen att byta platser är mycket lättare och snabbare än att avveckla en hel skyltfönster.

Det finns bokstavligen hundratals franchise möjligheter som finns att någon som är intresserad av att starta en kiosk företag. Produkter i samband med bad och spa, skönhet, husdjur, heminredning, mat, hälsa, utbildning, och elektronik tillbehör är några vanliga val, medan nyheter från tryckta skärmen och personliga artiklar är särskilt populära under semestern.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.