Vad är regeringens Farm Grants?

regeringen gård bidrag medel till personer som vill förbättra eller spara sina befintliga anläggningar eller för människor som vill starta en gård. Det är viktigt att regeringarna skall säkerställa att anläggningar skall vara en livskraftig och lönsam företag för dem som vill starta jordbruk eller som vill hålla på jordbruk. Regeringen gård bidrag att se till att alla människor har tillgång till den mat de vill ha och behöver.

Den som ansöker om statsbidrag gård måste bevisa att de har ekonomiska eller andra omständigheter som hindrar dem från att få full nytta av sina mark. Exempelvis kan en bonde upptäcker att hans eller hennes gård kommer att kunna ge fler grödor, om han eller hon kan få ett bidrag för att köpa mer frö. Eller en jordbrukare kan finna att han eller hon behöver för att reparera eller bygga fler ekonomibyggnader att stödja gårdens verksamhet. I allmänhet är mer bevilja pengar en som söker, desto mer engagerade ansökningsprocessen kommer att bli. I sådana fall kan jordbrukaren måste faktiskt lämna in ett bidrag förslag.

måste komma bort från energi från fossila bränslen har lett många statliga bidrag gård som skall tilldelas för att hjälpa jordbrukarna att öka sin säd produktion. Den etanol som utvinns ur majs har rönt mycket uppmärksamhet som ett möjligt alternativ till konventionella bensin för bilar. Även fossila bränslen kan så småningom slut, kan majs alltid tas fram, så länge det finns ett tillräckligt antal jordbrukare som producerar grödan. Regeringen gård bidrag är ett sätt att stödja jordbrukare som kanske kan göra detta initiativ möjligt.

I USA är det ministeriet för jordbruk som fattar beslut om vilka sökande kommer att få en gård bidrag eller stipendier. Biljoner i statsbidrag gården delas ut över hela världen. Gården stödprogrammen inom EU kritiseras ibland för att dela ut bidrag pengar som många tror ska gå direkt till jordbrukare till företag eller organ som inte är direkt relaterade till gröda eller animalieproduktion. Detta skulle kunna lämna små jordbrukare i underläge i termer av mängden i bidrag de kan tilldelas. Det är även möjligt att under sådana omständigheter att de inte får tilldelas varje beviljande alls.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.