Vad är plast visitkort?

plast visitkort är gjorda av hållbart material som kommer att överleva alla vanliga visitkort. Dock är hållbarheten endast en av de stora fördelarna med plast visitkort. De står också ut, känns igen på beröring, och gör en solid gott intryck.

Det finns två grundläggande varianter av plast visitkort: transparent och solid.

transparent plast visitkort är gjorda av lätt plast som kan vara klart eller tonat en av ett antal färger. Eftersom dessa korten är öppna, kan de endast skrivas ut på ena sidan. Även mer grundläggande än det fasta kusiner, de är perfekta för många typer av företag. Transparent plast visitkort har fyrkantiga hörn, som papperskort, och brukar använda en färg med minimal konstverk. Eftersom korten är vattentät och kommer inte att bli smutsig, de är ett utmärkt val för scuba lärare, rörmokare, bil affärer, hus städning, budtjänster, och alla typer av hem affärer och tjänster.

Solid plast visitkort har rundade hörn och likna kreditkort. De kan skrivas på båda sidor i flera färger, foto-och högupplöst grafik. Mångfalden av detta kort överträffar den genomskinliga sorten, vilket gör fast plast visitkort ett stort värde. När klienter eller kunder hantera ett av dessa kort, de är benägna att bli imponerad igen. Kunderna kan också vara mindre benägna att kasta bort en plast visitkort, eftersom den verkar ha mer värt än ett papper kort.

Solid plast visitkort är särskilt bra för företag som kan använda blixt att sälja sina produkter eller tjänster. Reklam företag, finansiella advokatbyråer, film besättning specialister, kryssningsrederier, fotografer, spa, företag som sysslar med teknik-praktiskt taget alla typer av företag kan dra nytta. Även en tjänst som kan vara bra av det genomskinliga kortet, t. ex. frihetsberövande tjänst, kan tänka sig ett fast vitt kort med enkla svarta bokstäver och en hel Färgfoton av leende ägaren. Tänk dig detta bredvid en vanligt papper kort att bedöma verkan att plast visitkort kan ha på potentiella kunder eller kunder-att inte tala om verkligt kreativa designer.

plast visitkort är anmärkningsvärt låg och kan göra en betydande skillnad i främjandet av din produkt eller tjänst. Plast visitkort är också sannolikt att ligga kvar i omlopp längre och kommer att läsa och nya utseende oavsett hur länge de befinner sig, eller hur ofta de hanteras.

En sökmotor kommer att återvända många länkar till online-försäljare av plast visitkort. Din lokala telefonboken kan också lista försäljare i ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.