Vad är några anställningsintervju tips?

Om du letar efter ett nytt jobb, kan vissa ljud anställningsintervju tips hjälpa dig att sticka ut bland andra kandidater. En av de viktiga tips anställningsintervju är att vara lugn och projektet förtroende, även om du är nervös. Kom ihåg att intervjuaren är bara en annan person och se honom i ögonen. Inte sitter och plockar, eller vända sig bort när han frågar dig frågor, motstå frestelsen att undersöka dina skor. Om du inte ger ögonkontakt, kan du verka som om du har något att dölja eller inte vara ärliga.

också viktigt bland tips anställningsintervju är hur du klär. Visa upp i rena, prydliga kläder, välja en outfit som är lämplig för den typ av jobb du ska till. Till exempel, om du går till ett företag ledande ställning, vill du bära en kostym. Å andra sidan, om du intervjuar för en mindre formell typ av anställning, kan det vara okej att bära något lite mer avslappnad, till exempel ett par byxor eller kjol och en snygg skjorta. I de flesta fall, men vill du inte att dyka upp i ett par jeans och en T-shirt, saker som sandaler, sneakers och kepsar är i regel också.

Öva dina svar på typiska intervjuare frågor är en av de mest användbara tips anställningsintervju. Du kommer troligen att bli tillfrågad om din gamla jobb och varför du lämnade det eller lämnar det. Du kommer förmodligen att fråga sig vad du gillade och ogillade med ditt jobb samt huruvida dina förväntningar uppfyllda. Du kommer förmodligen också frågat vad du letar efter i ett nytt jobb och varför du känner att du kommer att bli en tillgång för företaget som ni intervjuar. Öva dina svar framför en spegel så att du kan följa ditt kroppsspråk när du talar. , Om du märker kroppsspråk som gör att du verkar något annat än säker, såsom ryckningar, fidgeting, eller tittar åt sidan, arbeta för att eliminera det innan din intervju.

När du svarar på frågor, en av den mest avgörande anställningsintervju tips är att lyssna på hela frågan innan du ger ditt svar. Aldrig antar att du vet vad intervjuaren kommer att begära, och inte avbryta henne. Om du glömmer att frågan eller inte förstår det, var inte rädd att säga det. Det är bättre att begära förtydligande än att ge en felaktig eller icke-närstående svar. Om du kan, försök att relatera dina svar på något du vet om företaget, till exempel om du vet att företaget söker en person med vissa talanger, se till att du inkluderar dina relaterade prestationer i dina svar.

Kanske den viktigaste av alla tips anställningsintervju är att vara i tid. Ingenting blir en potentiell arbetsgivare bort mer än en blivande anställd som dyker upp för sent till en anställningsintervju. Om du inte kan komma i tid till intervjun, potentiella arbetsgivare anledning att du inte är sannolikt att vara tillförlitliga när du är anställd. För bra åtgärd, visa upp ett par minuter tidig och låt arbetsgivarna vet att du är någon de kan lita på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.