Vad är en lokal utbildning byrå?

En lokal utbildning byrå är en statlig myndighet som övervakar tillhandahållandet av instruktioner eller utbildningstjänster till medlemmar i samfundet. Människor kan också använda termen "skoldistrikt" att hänvisa till en lokal utbildning byrå. Klassiskt, lokal utbildning organ omfatta flera skolor, bl. a. grammatik, mellan-och hög skolor, tillsammans med utbildning stödprogram såsom oberoende studieprogram. I avlägsna områden kan det bara finnas en skola är aktuell i en lokal utbildning byrå.

Dessa myndigheter är ansvariga för att säkerställa att allmänheten har tillgång till kostnadsfri utbildning som garanteras av regeringen, och att de standarder för utbildning är höga. Lokal utbildning organ normalt måste visa att deras skolor motsvarade nationella utbildnings-standarder, och att de har tjänster och planer för alla barn som bor inom gränserna för det distriktet, allt från specialundervisning för barn med utvecklingsstörning att busing tjänster som tillhandahåller transporter så att barn kan komma till skolan.

Administratörerna på en lokal utbildning byrå hantera de avsevärda administrativa pappersarbetet som är involverade i att driva ett skoldistrikt, från hantering av frågor från ackreditering organisationer som planerar att besöka de skolor i stadsdelen för att hantera förälder klagomål. Den byrå som formulerar en budget, som avgör var tillgängliga medel bör tilldelas skapar politik som syftar till att hantera olika frågor i skoldistriktet, övervakar anställa efter nya lärare, och svarar på förändrade statliga regleringar för att se till att skolorna hålla dig uppdaterad.

En del anställda av den lokala utbildning myndigheten är lärare som har utbildats som administratörer, medan andra bara administratörer som är intresserade av att arbeta inom utbildning. Examina i utbildning förvaltningen finns från vissa universitet och högskolor och sådana examina är vanligen krävs för personer som arbetar i chefer. Sysselsättningen i staten ger de anställda tillgång till ett antal regering, till exempel tillgång till medel regeringen pension.

Privata skolor är undantagna från lokal utbildning byråer, eftersom varje privat skola drivs som its egen administrativ enhet, eller som del av en större grupp av privata skolor. Privata skolor måste dock fortfarande uppfylla utbildningsnivån och passera ackreditering inspektioner, men att man inte delar tjänster med lokala utbildning organ, med undantag enligt särskild överenskommelse. Till exempel kan en privat skola är överens om att donera utnyttja sin pool att bada lag som inte har tillgång till en pool, eller privat skolelever får förekomma på skolans distriktets bussar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.