Vad är en katastrof Response Team?

Ett lag katastrofer är en grupp av individer som har designat planer på att hjälpa andra i en nödsituation eller kris händelse. Katastrofer grupper kan bildas i kyrkor, ideella organisationer och företag. Även familjer kan organisera sitt eget team katastrofinsatser. Roll Response Team är att bistå med de känslomässiga och fysiska behov av en katastrof offer.

Akut rådgivning, mat, barnomsorg, transport, första hjälpen, och andra bekvämligheter är alla mycket viktiga under en katastrof . Katastrofinsatser lag är till stor hjälp i orsakar en nödsituation eller katastrof att ha en mindre allvarliga konsekvenser för dem som går igenom krisen. Det finns två olika typer av katastrofer som kan inträffa-konstgjorda och naturliga.

Naturkatastrofer är saker som jordbävningar, bränder, orkaner, tsunamis och andra naturkatastrofer som kan åstadkomma förödelse på en befolkning. Katastrofer orsakade av människor är saker som terrorism, explosioner, krig, och all annan verksamhet som produceras av människan som hotar livet för individer. I händelse av naturkatastrofer och katastrofer orsakade av människor, en katastrofer team är där för att hjälpa människor med saker som tillhandahåller måltider, sanering och ombyggnad.

Storföretag ofta bilda lag katastrofer som består av anställda villiga att bistå sina kollegor i händelse av en nödsituation. I många fall, när katastrofen är betydande, är katastrofinsatser laget helt enkelt inte tillräckligt och volontärer behövs för att hjälpa laget.

En annan sak som katastrofinsatser lag gör är att köra akut övningar. Dessa övningar är utformade för att hjälpa medarbetare har en exakt uppfattning om vad de bör göra och hur de bör reagera på en livshotande situation. Ofta gruppmedlemmarna är beredda genom utbildning som omfattar livräddande strategier. Borrar är perfekta för att hjälpa katastrofinsatser team vet vad de kan förutse i händelse av en kris. Men när en katastrof inträffar är improvisation ofta krävs och människor måste helt enkelt tänka på sina fötter och hantera kaos.

Akut hantering är avgörande för att minska mängden människor som skadas eller dödas under en katastrof. Det är viktigt att familjer planera egna team katastrofinsatser och få de nödvändiga förnödenheter, förberedelser, och evakueringsplaner redo om något katastrofalt händer. Mest familj katastrofinsatser team skapas för att hålla familjemedlemmarna tillsammans och samarbeta under ett evenemang som en tornado eller kärnvapenattack.

De som form katastrofinsatser grupper är personer med en äkta önskan att hjälpa andra och är känslomässigt och mentalt kunna hantera nödsituationer. De på en katastrofer team är ofta riskerar sina liv genom att sätta sig i farliga och otrygga situationer så att de kan rädda och hjälpa andra. Viktigast av allt folk på grupper katastrofinsatser förstår att de inte kan kontrollera en katastrof, men de kan kontrollera vad de gör och hur de reagerar under katastrofen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.