Vad är en internationell Call Center?

Under många år har olika industrier visat en markant uppåtgående trend i att ge callcenter för att hantera frågor kundservice eller frågor (inkommande), till sina kunder. Vissa call center kallas utgående centrum, vilket innebär att de kan sälja tjänster eller försök att samla skulder. För att hålla kostnaderna nere, vissa företag använder internationella call center, som faller tillbaka på de tjänster som människor utanför deras land och använda outsourcing för personal växande behov av vare sig service eller försäljning. En internationell callcenter har vanligtvis en fysisk plats eller kontor, där personal har tillgång till flera telefoner, ofta arbetar vid datorn terminaler, och gör sitt bästa för att svara på förfrågningar av kunder, samla in skulder eller främja försäljningen.

Trots att det talas mycket om storleken på outsourcing av jobb till utländska marknader, 2007 studier visar att endast cirka 13% jobb i teletjänstcentraler är verkligt internationell jämfört med inhemska. Av dessa är de flesta finns i Indien, Brasilien och Spanien. Marknaden är förvisso växer och företag kan välja att ha mer än ett call center, en inhemsk och minst en internationell callcenter personal telefoner på 24 timmar om dygnet utan att behöva betala övertid eller skiftarbete prisskillnader till inhemska arbetstagare.

med en internationell callcenter verkligen sparar pengar på personalkostnader. En anställd vid en internationell callcenter i Indien kan arbeta för en årlig lön på cirka $ 2. 500 amerikanska dollar (USD). Brasilianska anställda som betalas ungefär $ 4000 USD per år. Däremot amerikanska arbetstagare att ca $ 27,000-35,000 USD per år och arbetsgivare är oftast skyldiga att bidra till ett kostnader sjukförsäkring för sina anställda. Det oftast är vettigt ur ett affärsperspektiv att ersätta en tiondel av kostnaden för en amerikansk arbetare om du kan vara rimligt vissa anställda har goda kunskaper i engelska och kan svara på frågor om service.

Faktiskt, visar flera internationella call center-uppgifter och forskning människor svara på samtal från Indien kommer sannolikt att vara mer kvalificerad än folk besvarar ditt samtal i USA. Endast cirka 20% av den inhemska callcenter hyra högskoleexamen. Däremot är en internationell callcenter Indien är mest sannolikt att hyra högskoleexamen, 70% av personalen på de flesta callcenter har tjänat en grundutbildningsprogram högskola. De enda jämförbara siffrorna för larmcentraler är Kanada, där 50% av de anställda kan college utbildade, och Nederländerna, där cirka 60% av de anställda har en universitetsexamen.

College utbildning är inte alltid ett krav på internationell callcenter, som de i Sydafrika och Sydkorea. Mindre än 10% av de anställda på callcenter i Sydafrika har en högskoleutbildning. I alla får en examen inte nödvändigt att vara framgångsrik på ett jobb, men om du arbetar i en serviceorienterad call center, förtrogenhet med produkter som är viktigast.

Om du stannar för länge i ett främmande land, kanske du ser bara för positioner på internationell callcenter om du behöver arbeta. Eftersom en av de viktigaste kraven i denna teletjänstcentraler är stark språkkunskaper i engelska, dessa arbetstillfällen (förutsatt att du har arbetsvisum) kan vara ganska lätt att få, även på kort sikt. Det finns bokstavligen tusentals sådana jobb tillgängliga. Bra telefon seder, tålamod, stor kompetens tala och förmågan att lära sig om ett företags produkter eller tjänster är de viktigaste kraven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.