Vad är en arkitekt Association?

En arkitekt förening kan bestå av många saker, med medlemmar ges möjligheter till karriärutveckling, fortbildning och prestige som arbetar under ett välkänt namn. Ny personal kan ges möjlighet att bilda nätverk med mer erfarna arkitekter på föreningen funktioner, och föreningen kan också arbeta för att utbilda allmänheten om arkitektur. Som helhet är arkitekt förening en grupp arkitekter som kommer samman för att främja utvecklingen av området och varje arkitekt som individ.

En av de största fördelarna med att gå en arkitekt förening, särskilt i början av en karriär, är att man kan lära av mer erfarna ledare på området. Förening publikationer kan erbjudas till medlemmarna att erbjuda tips och strategier, och enstaka seminarier och nätverk funktioner kan vara tillgängliga. Dessa funktioner tillåter nybörjare arkitekter att tala ansikte mot ansikte med ledare i branschen.

Som en del av en arkitekt föreningen också ger medlemmarna möjlighet att marknadsföra sig som medlem. Det finns en viss prestige som erbjuds till dem som räknas bland leden av toppskiktet i området och ansluter sig till en förening ger unga yrkesutövare möjlighet att göra detta. De flesta organisationer behöver någon form av avgift för att gå med, och vissa kan kräva särskild yrkeskompetens, även examen från ett ackrediterat skolan eller går på vissa prov.

Många arkitekten föreningar ger också medlemmar med fortlöpande utbildningsmöjligheter. Seminarier, kurser, workshops och böcker kan alla vägar för en arkitekt förening för att erbjuda utbildning och stöd till utveckling av nya färdigheter. Medlemmar kan använda dessa saker att hålla koll på trender och få en konkurrensfördel på marknaden.

Studenter som studerar arkitektur som ett yrkesval kan också dra nytta av olika arkitekt föreningar. Association webbplatser och publikationer erbjuder ofta artiklar och annan värdefull information som nykomlingar till området kan dra nytta av. De kan innehålla information om att få ett bra jobb, landning kunder, bygga en portfölj och design tekniker. Eleverna får också möjlighet att ställa frågor till mer erfarenhet arkitekter att få information om specifika ämnen.

Det finns många nationella och internationella arkitekt föreningar samt lokala kontor i många storstadsområden. En sökning bör sätta upp ett urval av grupper och sammanslutningar inom olika områden och grupper som kan specialisera sig på vissa typer av arkitektur. Till exempel kan en viss grupp att bestå av arkitekter som ritar hus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.