Vad är en Wedding Event Planner?

En planerare bröllop händelse planerar och organiserar bröllop. De flesta bröllop händelse planerare har sina egna små företag. Vissa bröllop planerare tillgodoser även andra evenemang som företagens parter. Ett bröllop händelse planerare möter kunder och arbetar med dem för att planera och organisera bröllop som de vill.

Budget är vanligtvis det första ett bröllop händelse planerare fastställs så att han eller hon vet vad begränsningar att hålla sig inom när väljer poster såsom blommor och anställa folk som fotografer. När budgeten utarbetas, bröllop planerare skapa av lista över allt att köpa och göra innan bröllopsdagen med sista datum för varje objekt. Att kunna hålla ordning och håller deadlines är oerhört viktigt för alla planerare bröllop händelse. Alla detaljer från ringen kudde till bröllop gynnar att hyra ett band till gästparkering måste övervakas av bröllop planerare.

Under sitt år i bröllopsplanering verksamheten bygger planerare upp ett nätverk av leverantörer såsom florister, fotografer, videofilmare och musiker. Med samma pool av pålitliga leverantörer innebär planeraren bröllopet händelsen inte måste hitta nya leverantörer för varje bröllop. Också, som arbetar med samma leverantörer regelbundet, bröllop planerare får ofta en diskonteringsränta som ökar deras vinstmarginal per händelse och låter dem passera en del av de besparingar på kunderna att hålla konkurrera med sina priser.

Bra tjänsteleverantörer är väsentliga för ett bröllop planerare sedan planerare övervaka allt i stället för att göra varje enskilt jobb behövs bröllop. Vissa bröllop evenemangsplanerare dukade bord eller ordna blommor. Ett bröllop planerare kan delta i bröllopet för att hantera sista minuten detaljer och nödsituationer. Den exakta uppgifter ett bröllop händelse planerare inte variera och bör fastställas i varje kund kontrakt.

Bröllop händelse planerare har olika avgift strukturer. De föredrar att betala en del av bröllopet totala kostnad. Vissa bröllop planerare betalt per timme, medan andra har ett fast projekt avgift. De flesta fall planerare för bröllop eller andra evenemang kräver en del pengar i förväg med resten betalas i överenskommits gånger under planeringsprocessen.

Ett bröllop planerare brukar inte hjälpa bruden välja hennes klänning, men kan göra det om bruden begär det. Varje bröllop är unikt i exakt tjänster som behövs. Bröllop evenemangsplanerare måste vara vänlig, hjälpsam och patient. De måste lyssna på vad kunderna vill ha och kunna lugna oroliga brudar. Ett bröllop händelse planerare kan ha ett examensbevis i bröllop samordning eller bara vara kunniga och erfarna i att planera och organisera bröllop.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.