Vad är en Retail regionchef?

En detaljhandel regionchef är en representant för ett detaljhandelsföretag som övervakar ett avgränsat geografiskt område med butiker. Beroende på återförsäljare, lyckades regionens storlek kan variera. Antalet butiker hanteras på ett visst område kan också bero på arbetsgivaren. En regional chef ofta har mer ansvar än lokala butikschefer eller chefer distrikt.

Detaljhandel kan definieras som försäljning av produkter eller tjänster till konsumenter. I denna bransch kan regionchef hyras för positionen, eller främjas inifrån företaget. Många handlare kräver att ledningen kandidater som har tjänat en kandidatexamen i för att få en sådan ställning. En regional chef jobb är en som normalt innebär att ansvara för flera pågående uppdrag, däribland en presentation av nya produkter, rapportering försäljningsinformation och mötet mål företag.

Detaljhandeln regionchef ofta behöver mycket stark personlig och skrift. Presentera information till tillsynsmyndigheter och anställda i frågor såsom försäljning, vinst och utbildning kan också kräva att en chef att ha ordbehandling och färdigheter kalkylblad. Erfarenhet med näringslivet matte, detaljhandel prognostisering och budgetering är också värdefulla kunskaper för en regionchef.

Skaffa en regionchef jobb ofta inte kräver tidigare erfarenheter, en viss typ av varor, eftersom branschen tenderar att följer samma säsonger, försäljning mönster och försäljning mål. En regional chef återuppta bör dock innehålla en tidigare arbete i en detaljhandel inställning och en historia som liknar den position som chef tillämpar är till hjälp. Till exempel kan om sökanden ansöker om ett detaljhandeln regionchef position med ett klädföretag, tidigare kläder erfarenhet vara en fördel, men är normalt inte krävs för att få jobbet.

I vissa fall, detaljhandeln regionchef kan främjas inifrån ett visst företag. Utgångsläget kan vara en intrade-nivå läge, med olika kampanjer under års tjänst. Merparten av tiden, detaljhandeln regionala chef som främjas inifrån kommer att ha år anställningsavtal med ett företag.

regionchef lönen beror ofta på hur mycket praktik han eller hon har, liksom storleken på täckningsområdet kan övervakas. Vanligtvis kommer en stor butik eller företaget kräva en detaljhandel regionchef för att hantera mer ansvar, och därför kommer att ge mer ersättning. Som med alla jobb, chef löner varierar beroende på position och företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.