Vad är en Private Detective Agency?

En privat detektivbyrå är en grupp av individer som utredningar mot en avgift. Myndigheten kan hyras som en grupp eller enskilda personer inom gruppen kan hyras var för sig. Personer som arbetar inom denna bransch ofta kallas privatdetektiver, PI, eller privata ögon.

privatdetektiver undersöka om en diversifierad kundbas och gräva i privata och offentliga register och bakgrunder för att få relevant information. Vanliga kunder finns advokater som deltar i civilrättsliga processer, försäkringsbolag och privatpersoner som vill få bevis för underhåll, vårdnad av barn, skilsmässa och äktenskapliga tvister egendom. Innan om strikt skilsmässor blev normen, deltar många privata detektivbyrå fall hitta bevis för otrohet eller andra tvivelaktiga eller olagliga verksamheter för att upprätta en solid grund för arkivering skilsmässopapperna.

Lokala lagar styr och begränsar omfattningen av privatdetektiv organ. Vissa områden kräver detektiver att ha licens, och vissa jurisdiktioner reglera sina rättigheter att utöva skjutvapen. Privatdetektiver måste vara medvetna om olika lagar om sitt sökande efter bevis tar dem genom olika städer, stater, kommuner eller länder. Underlåtenhet att följa gällande lagar kan leda till böter och allvarliga brottsmisstankar.

privatdetektiv byråer är ofta bemannas av personer med bakgrunder som ger dem kompetens att utmärka sig i utredningsmetoder. Före detta poliser, federala agenter, spioner och militärer är vanligt förekommande i undersökningen sektorn. Pensionerade livvakter och väktare är också vanliga som utredare detektivbyrå. Oavsett bakgrund, de flesta privata utredare har ingen befogenhet att arrestera misstänkta eller ta dem i förvar.

Utredarna regelbundet uppmanas att vittna i domstol och ge impulser till nedfallet utfrågningar. Detta förutsätter att ta detaljerade anteckningar om den fysiska miljön och beteende och verksamhet för personer som deltar i varje enskilt fall. Den professionella och trovärdiga vittnesmål av privatdetektiver detektivbyrå är viktigt att deras långsiktiga framgång.

Förutom sleuthing normalt förknippas med privat verksamhet detektivbyrå, mer vardagliga uppgifter är också involverade. Många detektiver fungera som process servrar och levererar stämningar, kallelser och andra bindande dokument för inblandade parter. Ofta spåra upp personer med brottsligt skulder.

Som tekniska framsteg inkräkta på privatlivet och företagskommunikation är måltavlan för tjuvlyssning, vissa privata detektiv byråer specialiserade på högteknologiska elektronisk övervakning upptäckt. Dessa organ sopa kontor och byggnader för avlyssning enheter misstänkta som deras klienter. Andra detektiv organ arbetar enbart med företagets utredningar och koncentrera sig på att skydda mot intrång i upphovsrätten och piratkopiering samt att skydda affärshemligheter och immateriella rättigheter. Dessa byråer ofta väljer att kallas corporate utredare att skilja dem från privatdetektiver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.