Vad är en Interior Design Group?

Interiör Design Group är ett företag som erbjuder design tjänster från kommersiella lokaler, bostäder projekt för att planera inredning och belysning. Dessa grupper har inredare, arkitekter, och besättningarna konstruktion som går in i ett hus eller företag att jobba på interiören har. Vissa tjänster en inredning företaget tillhandahåller är planritning utvärderingar, möbler arrangemang och konstverk urval.

När en husägare behåller en inredning grupp, den inredningsföretaget kommer att skicka en representant till personens hem för att titta på insidan av bostad. Vid samrådet kommer designern lägga fram förslag för att förbättra hemsidan, bland annat färg, layout och tillbehör. Formgivaren presenterar då kunden med en plan som kommer att visa vad den färdiga rummen kommer att se ut även trim och belysning. Om designern och kunden komma överens om en plan kommer designern att en besättning till hem för att börja arbeta.

Företag använder även en inredning grupp för att få hjälp med kommersiella projekt som omkonstruktion kontor eller göra en signatur byggnad. Ofta företag flyttar från ett kontor plats till en annan eller kan besluta att renovera den befintliga platsen. Inredningen grupp kommer att sända ett team bestående av en designer, dekoratör och kommersiell arkitekt till kundens kontor för en arbetsplats samråd. Teamet kommer att hjälpa företag med behov som planritningar, skåp och audiovisuell design.

En av de uppgifter en inredning grupp utför är möbler och tyg val. Designern och klient plocka ut inventarier baseras på kundens smak. Förutom att hitta tyg kan kunden vill ha skräddarsydda möbler eller gardiner för ett särskilt rum. Vissa inredare göra hela sy medan andra kan hyra en skräddare för att sy och förändringar.

Man kan också använda en inredning grupp för hjälp med att planera evenemang eller värd konferenser. Större evenemang behöver ofta särskild inredning och utrustning samt ljud-och visuella instrument. Beroende på vilken typ av händelse, den dekoratör eller arkitekt kan behöva inom inredning såsom banor, bås och anläggningar gästfrihet. Företag använder ofta en inredningsföretaget säsong-och semester anläggningar.

Associates med en interiör Offen Design Group har en avancerad examen i konst, design eller arkitekttjänster. Designers är utbildade i estetiska och konstruktion samt kreativ utveckling. De flesta arkitekter som arbetar för en inredning grupp har erfarenhet av kommersiella lokaler, bostäder byggprojekt och samtida trender arkitektur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.