Vad är en Interior Design Gallery?

inredning galleri fungerar som en designer portfölj och kan användas för att visa sitt hantverk samt ge inspiration till kunder. Dessa portföljer kan ta många former, till exempel en bok med fotografier och ritningar koncept, en virtuell rundtur i en konstruerad inomhus, eller ett fysiskt utrymme där kunder kan gå från rum till rum, tittar på konstnärens arbete.

Större design företag kan funktionen en fysisk galleri av sitt arbete för att låta kunderna få en tydlig känsla för möjligheter och design känslighet för företaget. Att kunna faktiskt gå genom ett badrum, sovrum, vardagsrum eller kontor som skapats av en designer kan bidra till att ge kunderna en tydlig bild av graden av skicklighet och detaljrikedom. Företag kan också gå samman för att skapa en inredning galleri i en stor kommersiella lokaler, liknande en galleria eller köpcentrum. Dessa design visar upp att köparna kunde jämföra affär, inte bara för designers utan även för möbler.

Några välgörenhet och affärshändelser även dra en folkmassa genom att ge ett varje rum i ett stort hus eller herrgård till en designer eller design företaget, ger dem möjlighet att möblera och gör det möjligt för allmänheten att besöka. Ofta i dessa satsningar, en del av inredningen själva på försäljning och tjäna som reklam, inte bara för inredningsarkitekten men för tillverkarna också. Kontrollera med design företag för att se om någon presentation stil evenemang äger rum i det lokala området, de är en stor chans att se designers gå alla ut att ta uppmärksamhet, och kan resultera i ett par spektakulära fynd.

En virtuell inredning galleriet kan låta designers och kunder att spela med designidéer i ett virtuellt rum. Med hjälp av programvara kan designers in en rummets dimensioner för att skapa en virtuell modell som sedan kan utformas med hjälp av färg eller tapeter, samt särskilda typer av möbler, apparater och andra inventarier rum. Förmågan att korrekt visualisera storlek och form i rummet kan vara till stor hjälp för kunderna att förstå vad den färdiga produkten kommer att se ut.

Många formgivare har designat en stark bakgrund inom modell beslutsfattande och konstnärliga teckningar, och även dessa kan spela en viktig roll i en inredning galleri. Även konstnärliga ritningar kan hjälpa till att förmedla den stämning av en planerad konstruktion, fysiska miniatyrmodeller kan tillåta designelement att flyttas runt som dockskåp möbler enligt kundens önskemål. En inredning galleriet kan också innehålla fotografier av tidigare arbete, så att potentiella kunder får en känsla av konstnärens historia samt förmåga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.