Vad är en Detective utredning?

Det finns många frågor utan uppenbar svar. Ibland dessa frågor genereras eftersom det är ett resultat, såsom en död kropp, men det finns ingen att hålla ansvarig. Ibland frågor genereras eftersom det finns indikationer, som ett örhänge i en gift man bil, men inga konkreta bevis för att han är otrogen. En detektiv undersökning är en process som används för att besvara sådana frågor.

En detektiv är en person som är anställd för att upptäcka, fastställa och situationer tillgång och ledtrådar. Denna person kan vara en del av en polis, en anställd på en detektivbyrå, eller en oberoende leverantör. Denna person är oftast utbildad eller har utvecklat färdigheter som tillåter henne att ansluta delar av information för att bilda en klarare bild av något okänt.

Brott som kan kräva en detektiv undersökning omfattar mord, stöld och förfalskning. Det detektiver som arbetar på sådana fall ofta använder många taktik för att ta reda på vem som är ansvarig, varför de begått sådana handlingar, och där de för närvarande befinner sig. De anställda taktik kan omfatta forskning gamla fall, intervjua vittnen och återskapa en brottsplats. Analytisk förmåga är avgörande för framgång.

Det finns ofta mycket att göra i en detektiv undersökning. I filmer är detektiver ofta att framstå som om de kan göra det ensam. I själva verket borde detektiver är ofta starkt beroende av andra för några av deras ledtrådar.

Exempelvis krävs en ballistik rapport, som kan ge en bedömning av en kula eller vapen, vanligen specialiserad kunskap att sammanställa. I ett mordfall, får en detektiv ta detta betänkande, som troligen utförts av en annan person, och använd den för att leda honom mot mer ledtrådar. När ledtrådar eller vittnen kan leda till att hämta mer djupgående information kan de ofta som leder. Varje gång detektiv blir en aning, försöker han i allmänhet att få tillgång till hur den avser situationen. Så småningom, om han lyckas, kommer hans undersökning att leda till att fallet är löst.

Varje detektiv undersökningen inte medför brott. Några detektiver är anställda för att svara på personliga frågor. En kvinna kan misstänka att hennes man är otrogen. En part i en affärsuppgörelse kan misstänka att en annan part har brutit en klausul i kontraktet. Fall som dessa brukar hanteras av privatdetektiver.

kompetens som krävs i en privatdetektiv undersökning är ofta desamma som i brottsutredningar sedan den typ av arbete är likartad. En ytterligare kunskaper som ofta behövs av privatdetektiver är fotografering, eftersom många kunder vill visuella bevis. Det tenderar också att vara nackdelar att genomföra en privatdetektiv undersökning. Det främsta sättet är att denna person i regel inte har samma befogenheter och myndighet som officer av lagen. Han är också sannolikt inte kommer att ha tillgång till så mycket resurser eller lika mycket stöd som en detektiv knuten till en brottsbekämpande organ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.