Vad är Stiftelsen Grant Söker?

Söka efter foundation bidrag innebär en hel del forskning. Detta har gjorts betydligt enklare genom att många större stiftelser erbjuder nu information om stiftelsen bidrag på Internet. I själva verket kan man hitta många webbplatser att lista många stiftelser, liksom andra källor bidrag som kan hjälpa en att hitta medel för en ideell grupp eller en individ. Man kan fortfarande behöva söka igenom biblioteket för att hitta andra stiftelser som ännu inte är erfarna Internet-användare.

När man söker stiftelse bidrag, är en viktig faktor hur väl målen för stiftelsen matchen med vad en vill åstadkomma. Det är en god idé att titta på en stiftelse tidigare finansiering strävan att få en uppfattning om huruvida skicka ett förslag om att stiftelsen kan locka fram ett svar.

stora skillnader i politiska eller sociala ideal kan ofta stå för stiftelsen bidrag inte skall godkännas. Till exempel är en katolsk stiftelse inte kommer att stödja en insats för att öka service preventivmedel till en high school befolkning. En grund till stöd för det demokratiska partiet sannolikt inte kommer att finansiera insatser för att registrera Frihetliga väljare. Således läser målen för stiftelsen, studerar sina tidigare utmärkelser, och matcha detta orsaken en försöker samla in pengar kommer att ge en en lista över de bästa ställena att söka stiftelse bidrag.

Under processen att forska stiftelse bidrag, bör en också tänka tidsfrister för specifika bidrag. Vissa stiftelse stipendier kan en perfekt match, men man kan ha missat tidsfristen. Vissa bidrag har en öppen ansökan politik, där ansökningar om att stiftelsen kan lämnas när som helst på året. Att hålla konsekvent anteckningar eller skriva ut grundläggande möjligheter som en bör tillämpas kan hjälpa en att hålla reda.

Ibland, innan man börjar en ideell eller någon typ av gemensamma ansträngningar är det klokt att göra lite stiftelse bidrag att söka före att införliva ett företag. Frågan måste vara: kan dessa insatser finansieras? När man är osannolikt att erhålla medel för ett projekt, kan det vara bäst att ompröva projektet och hitta ett sätt att presentera olika sätt.

Stiftelsen beviljar också har mycket specifika bestämmelser rörande applications. Man måste inse att de som inte strikt följa de motsvarande ansökningsförfaranden förmodligen kommer att förlora om bidragsfinansiering. Ibland människor kommer att söka ut flera möjliga källor och sedan be en grantwriter att fylla i ansökan processen.

Om man inte är en bra författare och känner man kan inte fylla i bidragsansökan i de mest tilltalande sätt som möjligt, är en grantwriter ett bra val. Grantwriters vanligtvis kommer att arbeta på en hög beredskap, vilket innebär att de får en procentandel av stiftelsens bidrag man får.

Ett alternativ till att anställa en grantwriter att söka och söka stiftelse stipendier är att utnyttja grantwriting klasser, grantwriting böcker och källor på Internet som kan visa en hur man framgångsrikt ansöka om bidrag. Dessutom, om orsaken som man behöver ett bidrag omfattar flera organisera folk, titta till dem som har den starkaste skrivfärdigheter att bli grantwriter och lära sig de kunskaper som krävs för att erhålla bidrag.

Slutligen stiftelse webbplatser har ofta exempel på framgångsrika ansökningar online, eller per begäran. Detta är ett fantastiskt sätt att få känsla för hur man skriver ett bidrag förslag, särskilt om man redan är en bra författare. Dessutom ger en information om vilken typ av skriva en särskild stiftelse förväntar sig på en ansökan om bidrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.