Vad är Sales Force Automation?

Sales Force Automation, ofta förkortat SFA, är en metod som genomförs av ett företag för att hjälpa automatisera komponenter som är med försäljning. Normalt innebär detta med särskilda försäljning av programvara kraft automation. Genom hjälp av säljkåren automatisering, ett företag kan automatisera en rad olika områden i säljprocessen, till exempel hantering av order och dela information. Dessutom Sales Force Automation effektiviserar för spårning, lager kontroll och övervakning, och kundhantering.

Sales Force Automation också bistår med försäljningsprognosen analys, utvärderingar av medarbetarnas prestation, och kontakthantering. Genom hantera kontakter av säljkåren automatisering programvara, kan försäljare avgöra direkt vilka kunder som har kontaktats inom en viss tidsperiod och kan avgöra om eventuella problem som en kund har lösts i tid.

Sales Force Automation programvara är fördelaktigt för företag av flera skäl. Den första fördelen med programvaran besparingar i kostnader för arbetskraft. Med säljkår automatisering programvara som klarar av att fullborda så många uppgifter som en gång fördes av arbetstagarna, företagen har möjlighet att minska antalet anställda på lönelistan. Förutom att spara pengar i lön, sparar säljkår automatisering företagets bekostnad av att betala för anställda och för lokaler och utrustning för ytterligare anställda.

Sedan säljkår automatisering minskar mängden upptagen arbete säljarna ska fylla i, frigör det också dem att göra sitt jobb mer effektivt. Medan programvaran genererar rapporter och skapar försäljningsprognoser, kan försäljare tillbringar sin tid att kommunicera med kunder och utöka kundbasen. På detta sätt Sales Force Automation ökar produktivitet och effektivitet för de anställda.

Sales Force Automation programvara hjälper även företaget tjäna mer pengar. Med sin förmåga att spåra order och kunder historier köpa programvaran tillåter företag att rikta sina kunder mer effektivt. I sin tur gör det möjligt för försäljarna att bättre betjäna kunderna, vilket ökar sannolikheten för dessa kunder kommer att göra ytterligare inköp. Faktum är att företag som använder säljkår automatisering typiskt fördubbla sin försäljning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.