Vad är Rita Versus kommissionen?

Många försäljning jobb bas åtminstone en del av sin lön struktur på en anställd att göra provision. Vissa säljare arbeta med rak provision, och det finns andra, särskilt inom handel världen, som bara arbetar för en överenskommen lön. Ett mellanled mellan de två är ett lönesystem som kallas dra mot provision.

Oavgjort mot kommissionen arbetar i allmänhet på följande sätt. Den anställde betalar en fast avgift eller bottom line lön för sitt arbete. I detaljhandeln positioner denna lön är oftast nära minimilönen. För att öka lönen, är anställda ges försäljningen mål att mötas inom en viss tidsperiod. Om de uppfyller eller överskrider denna försäljning mål, de är antingen betalas i rak provision, vilket är mer än deras dra lön eller grundlön, eller att de ges en andel av företagets försäljning på toppen av sin dra löner. När en anställd inte uppfyller försäljning mål, han eller hon endast betalat dra beloppet.

Denna betalning är en något annorlunda taktik än ett där människor är givet betala plus provision. Även om dessa säljare får fortfarande har försäljningen mål, inte uppfyller ett mål påverkar inte betala. Istället får sin lägenhet lön plus en procentsats på vad de säljer. Med dra mot provision, vanligen är det enda sättet att få en högre lön är att möta eller överträffa dina försäljningar mål så att du får mer betalt än dina rita kurs.

En intressant twist i dra mot provision att vissa företag kan få en anställds lön mot framtida provision. När anställda får överskrida sin försäljning mål, de är betalade provision, men deras lön i det förflutna har tagits på detta uppdrag. Så lön får inte vara mycket högre från vecka till vecka.

Vad som verkligen inträffar här är att den anställde arbetar på en rak provision, men garanteras relativt samma lön från lönecheck till lönecheck. När försäljningen inte tjänar den anställde tillräckligt med pengar för att få betalt standarden lönecheck, företag dra av dessa intäkter från kommande veckor Om kommissionen belopp på försäljning tjänar den anställde mer än standard lönecheck. För att göra mer pengar i det här systemet har försäljaren att konsekvent sälja över lottningen nivå för att säkerställa framtida lönecheckar inte kommer att få provision dras av från dem.

Det kan finnas fördelar att dra mot provision betalningsmetoder, även de mer ovanliga som just nämndes bör betraktas som en rak provision jobb. Med mer standardiserade metoden, kommer att dra jämfört med garantier kommissionens anställda gör ett visst belopp och belönar de överlägsna säljaren för att kunna överstiga försäljningen mål. Tyvärr, i detaljhandeln, där denna metod kan ställas inför rätta, inte de anställda vanligtvis inte har kontroll över hur mycket trafik in sina butiker. Du kan bara sälja saker om människor som faktiskt kommer in i din butik, och du inte har kontroll över reklamen, lagra profil, eller för ekonomin.

I försäljningen jobb där säljare genererar sina egna leder, drar mot provision kan vara ett effektivt betalningssätt för en säljare. Det kan motivera människor att arbeta hårdare för att sälja för att göra en högre lön. Det finns fortfarande frågor som faller utanför försäljaren kontroll som en negativ ekonomi som kan ha en person som bara dra. Åtminstone i dessa magra tider är det som drar belopp att falla tillbaka på, vilket kan vara bättre än att raka provision om försäljningen plötsligt tar en nedgång, om ingen försäljning betyder ingen inkomst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.