Vad är Medicare öppen registrering?

När människor har sjukförsäkring genom arbete, har de ofta en årlig inskrivning period. Det är då man kan registrera sig för olika typer av försäkringar, ändra antalet människor en plan omfattar, eller lägga till eller tappa täckning av en mängd olika typer beroende på vad företaget erbjuder för försäkringar. Liknande till detta är USA: s Medicare öppet tillträde. Detta är den årliga tid där människor kan anmäla dig till eller göra ändringar i delar av sina Medicare täckning beroende på behörighet och andra faktorer.

De flesta gånger är Medicare öppet tillträde plan erbjuds en gång per år mot slutet av året. Den består av en månad eller mer tid när Medicare inskrivna får göra nya beslut om sin täckning. Några av de saker som kan ändras under denna period inkluderar att byta till ett Medicare Advantage eller Medigap plan eller att ändra villkoren eller leverantörer av Medicare planer receptbelagt läkemedel, som kallas Medicare del D Faktiskt, med Medicare Advantage det kan finnas en längre öppet tillträde period, även om detta kan variera per år och bör kontrolleras.

Precis som anmäler sig i en verksamhet hälsoplan, förändringar vid andra tider på året är normalt inte tillåtna, om en familjemedlem plötsligt blir berättigade till Medicare på grund av att vrida 65 eller blir helt handikappade. Tid att göra förändringar i nästan alla fall är när den öppna registreringen perioden pågår. I sällsynta fall finns ett undantag som gör det möjligt för människor att ändra saker på någon annan punkt i ett år. Oftast, när ett val görs personer har fastnat med resultaten, goda eller onda, tills nästa Medicare öppet tillträde.

Medicare öppet tillträde kan förvirra människor som bara registrera dig för Medicare. Människor kan felaktigt tro att de inte kan anmäla dig till en av dessa perioder träffar. De som ansöker om Medicare för första gången har en annan uppsättning regler innan de börjar fundera över vad sker under den årliga period där de kan göra ändringar. Dessa vrida 65 brukar höra att gälla om tre månader före deras födelsedagar, och de som är berättigade till funktionshinder kunde fylla i papper som helst. Därefter förändringar tenderar att endast vara tillåtet i den tidsfrist som fastställts som Medicare fastställer.

De som expert på detta ämne råd att folk tror att noga när de gör ändringar under Medicare öppet tillträde. Den amerikanska hälsoministrar Medicare sidor kan vara mycket användbara i detta avseende. Dessa kan informera människor om olika sjukförsäkring planer de kan delta i och de kan ge praktiska jämförande uppgifter om planer på receptbelagda läkemedel.

Översyn av detta material kan vara mycket användbart när en person är att göra ändringar. Även när någon planerar inga förändringar i början, kan det finnas bättre alternativ och det kan vara värt att upptäcka detta. Organisationer som American Association pensionerade (AARP) kan också ha gratis tjänster att erbjuda dem som vill göra ändringar och rekommendationer om hur man gör bra val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.